Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cos innego niz last day mmo?

Kusiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiem ze jest masa tematow ale chcialbym sie zapytac czy jest jakis emulator podobny do last day mmo? to znaczy na w/w emulatorze co chwila strzelaja ze snajperek i co chwile mnie z tego serwera wyrzucało.

Szukam emulatora podobnego do globalnego ISS ( ofc bez cheaterów) gdzie loot ma znaczenie i snajperów nie jest nadmiar, i gra baardzo duzo graczy. Rozmyslam nad stargatez oplaca sie? ile tam osob gra i jak zlootem?

jeszcze drugie pytanko, szukam emulator 4fun czyli czyste pvp, polecacie cos? najlepiej duzo snajperek amunicji etc.

Opublikowano

Witam,

Wiem ze jest masa tematow ale chcialbym sie zapytac czy jest jakis emulator podobny do last day mmo? to znaczy na w/w emulatorze co chwila strzelaja ze snajperek i co chwile mnie z tego serwera wyrzucało.

Szukam emulatora podobnego do globalnego ISS ( ofc bez cheaterów) gdzie loot ma znaczenie i snajperów nie jest nadmiar, i gra baardzo duzo graczy. Rozmyslam nad stargatez oplaca sie? ile tam osob gra i jak zlootem?

jeszcze drugie pytanko, szukam emulator 4fun czyli czyste pvp, polecacie cos? najlepiej duzo snajperek amunicji etc.

Co do 4fun to Infestion PVP gc full i dolary full

http://infestationpvp.boards.net/

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...