Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam instalki

FiodorMN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ściągnij z Aeria Ignite

własnie w tym tkwi problem ze nie mogę z tego ściągnąć dlatego szukam jakieś instalki nawet może być z tamtego roku updaty same się pościągają mam taką nadzieje ;)

UrEMcJu.png
Opublikowano

Myślisz że byłby problem jeśli wrzuciłbym Ci swoją instalke albo swój folder WTPL na Mega albo cuś? :> 
A co do ścinania się etc-to nie zależy od instalki,podaj lepiej parametry komputera/host etc :) 

Opublikowano

Myślisz że byłby problem jeśli wrzuciłbym Ci swoją instalke albo swój folder WTPL na Mega albo cuś? :> 

A co do ścinania się etc-to nie zależy od instalki,podaj lepiej parametry komputera/host etc :)

próbowałem już wrzucić folder lecz to nie poszło

a chodzi to ogólnie o to że miałem już WolfTeam-a zainstalowanego lecz usunąłem bo chciałem mieć ta Aerie i usunąłem lecz później prze Aerie zacząłem ściągać WolfTeam-a przerwało mi ściąganie gdy włączyłem 2 raz Aerie to wyskoczyło bym zainstalował WolfTeam-a lecz przy instalacji wyskakuje błąd i odinstalowałem wszystko lecz już nie mogę tego ponownie ściągnąć w tym tkwi własnie mój problem :( 

UrEMcJu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...