Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież skinów

Zajawson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wczoraj wygrałem parę skinów na csgl. Odebrałem i było wszystko git. Dzisiaj wszedłem na steama i patrze, że doszło do wymiany pomiędzy jakimś użytkownikiem. Mam jego nick i o której to się stało. Jak mam odebrać te skiny i jak do tego doszło? Poprzez shakowanie konta czy jak? Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Jak pobierałeś czity od jakiegoś kolesia, to się licz ze stratą skinów, albo gdy klikałeś w prnt-screenshot, czy coś takiego.

No właśnie. Właśnie czytałem na HLTV, o tym bo był jakiś link. Wystarczy go pobrać czy trzeba go obejrzeć na dysku?

No właśnie nic nie ściągałem. Żadnego programu wh aima ani nic. A o co ci chodzi z prnt-screenshotem?

Możesz napisać do supportu, ale mała szansa że Ci zwrócą skiny.

Opublikowano

No właśnie. Właśnie czytałem na HLTV, o tym bo był jakiś link. Wystarczy go pobrać czy trzeba go obejrzeć na dysku?

Możesz napisać do supportu, ale mała szansa że Ci zwrócą skiny.

pobrać, ale głowy nie dam sobie uciąć. :v

647041416238306889721.png

Opublikowano

Napisze do supportu tylko w jakim języku to napisać i jakim ku*** cudem jakiś koleś zabrał moje skiny.

Support ci nie pomoże, ty odpowiadasz za swoje skiny.
Opublikowano

Już wiem co może być grane. Odpaliłem screena i on się odpalił. Tylko teraz pytanie czy teraz za każdym razem będzie takie coś? Czy wystarczy to usunąć?

Opublikowano

To nie jest screen tylko plik exe nazywany .jpg

Prawdopodobnie będzie sie cały czas odpalał, ja bez formata bym nie odszedł. Możesz iść do działu komputery i poprosić ich o pomoc ale zanim ogarną co i jak kolejna para skinów moze zniknąć.

graphic.png
Opublikowano

Już wiem co może być grane. Odpaliłem screena i on się odpalił. Tylko teraz pytanie czy teraz za każdym razem będzie takie coś? Czy wystarczy to usunąć?

Idź na pclab tam szybko Ci pomogą, będziesz musiał wysłać logi z kilku programów.

Co do samego tego gówna. Nieźle, nie myślałem że to, aż tak szybko działa. Cały czas byłem przekonany, że wszystkie 'transakcje' wykonuje dana osoba.

Opublikowano

Co Wy za przeproszeniem pierdolicie. Steam oddaje skiny. Wystarczy do nich napisać. Pewnie cebulaczki nigdy lepszych skinów w życiu nie widziały to i piszą głupoty.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Napisze dzisiaj do Valve i zobaczymy co z tym zrobią. Tylko takie pytanko. W jakim języku napisać? Czy nie ma różnicy?

Po polsku dłużej będziesz czekać, a po angielsku czysto, teoretycznie szybciej Ci odpiszą.

Opublikowano

Po polsku dłużej będziesz czekać, a po angielsku czysto, teoretycznie szybciej Ci odpiszą.

nw. Skad masz takie info ale koledze polski support odpisal po 3h a ang po paru dniach..

anyway trzeba wiedziec co napisac zeby oddali :D.

ps. Jak oddadza to spodziewaj sie blokady konta i pisanie z supportem w celu potwierdzenia tego ze jestes jego wlascicielem ;_;

graphic.png
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...