Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia DevCassio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś używała ulta w właściwym czasie, teraz go przeważnie nie używa nawet jak hp jest low, czasami używa nie potrzebnie. Nie wiem czy skrypt jest nie aktualny czy coś w ustawieniach jest nie tak.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Uzywa go dobrze, być może czasem używa ulta a w tamtym momencie ktoś się cofa i ult nie hasa poprawnie, lecz u mnie 95% wszystkich ult działa poprawnie.

Zobacz opcje, przypatrz sie dokładnie może masz cos wyłączone.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, że przeciwnik nawet jak nic nie robi tylko atakuje z AA a ja mam low hp to ulta nie używa. Możesz zrobić print screen swoich ustawień? Wszystko mam włączone. Jak ktoś ucieka to też ulta nie używa. A kiedyś wszystko ładnie chodziło.

Opublikowano

Aha i manualnie nie da się użyć ulta bo pisze ULT blocked.

Ult udało mi sie odblokować w ustawieniach ale dalej go nie używa. A jest taki bug, że E ma 40 sec colldown czasami.

Opublikowano

Zmien na Easy Cassio, a devcassio spróbuj odinstaluj i zainstaluj albo usuń wszystko z %appdata% i od początku zainstaluj

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...