Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nizax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dla was konta premium. Lista ta jest od czasu do czasu aktualizowana ;) Więc jak jedno przestanie działać to za kilka dni usuwam je z listy i wprowadzam nowe.
x
Nie ma za co :)

Opublikowano

skad niby mamy wiedziec czy konta sa kradzione itd a pozatym byle osoba by premek nie rozdawala >.<

@Edit patrzylem na wszystkie konta i dupa bo autoryzacja :P

J4y6yuW.png

Sygnaturka by me za pomoca tutoriala

Opublikowano

@SonicZiom2012PL gdyby nie autoryzacja to nie byłoby sensu je tutaj dawać.

@pingwin1324  to chyba logiczne, że może z nich korzystać nawet 100 osób skoro udostępniam je publicznie.

Nikt nie karze wam z nich korzystać. Można użyć ich by móc wgl sprawdzić jak wyglądają serwery premium (dla tych co nigdy nie mieli premium).

Opublikowano

a tak naprawdę to czym się różnią premium od no premium? czekaj... niczym ? :P

a co do topic -> lepiej kupić własną premkę.

Uważasz że niczym, jest wiele zalet np. Skiny,Możliwości wchodzenia na serwery premium i nie jesteś wyzywany od hejterów że jesteś cziterem. A do tematu hejt za to że chciał pomóc pozdro dla was nie potraficie docenić.
Opublikowano

@Limonek_Venride 

... ale przy takich premkach, które stają się publicznie nie poczujesz szczęścia ze skinów :) dlatego mówię że lepiej mieć własną premkę, eh.

Opublikowano

Jak ktoś z różnych powodów nie chce / nie może kupić premki to takie konto jest dobrym rozwiązaniem aby pograć na różnych serwerach premium (raczej nie dla statów, tylko ot tak dla zabawy). Nie skorzystam bo mam własną premkę, ale + za chęci. ;)

img.jpg

Opublikowano

Takie konta premium nie nadają się do grania. Osobiście sprawdzałem i nie działają. Lepiej kupić swoje konto premium. Ja polecam Wam giełdę MPCForum. Kupiłem i jestem zadowolony - nie zostałem oszukany. Średni koszt konta to 30-50zł także chyba się opłaca ;)

258241432985440392180.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestes juz zgloszony ty mozesz za te premki zarabiac czyli haracz , prosze o usuniecie tego poradnika poniewaz jest zagrozeniem dla nowych uzytkownikow mpc forum.

Nie przydatny poradnik , Nie radze uzywac tych premek.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxxxkonradwxxx

Tak zwane "Nowy w internetach".

Powiedz mi w po co ktoś miałby mu płacić za to, że ktoś używa jakieś premki?

W jaki sposób ten koleś co by miał mu płacić ten "haracz" by wiedział, czy ktoś gra na tej premce? Co on pracuje w mojangu?

Weź wyjdź.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm słyszałem o tym, to jest dobry pomysł, żeby np. sobie na hypixelu pograć, jak ktoś nigdy nie grał na innym minigame'sach niż polskich...

Ogólnie dużo trybów nie ma w Polsce, a tam można poszaleć :D

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

To są konta publiczne, większość z nich nie działa.

A wejście na serwer premium graniczy z cudem, ponieważ masz bana lub sesje.

Masz racje, dobra ale ty mówisz o serwach gdzie ludzi jest po 1-2 k. A np: wbijesz na FB tam gdzie 10 osób to luz.

Opublikowano

Jestes juz zgloszony ty mozesz za te premki zarabiac czyli haracz , prosze o usuniecie tego poradnika poniewaz jest zagrozeniem dla nowych uzytkownikow mpc forum.

Nie przydatny poradnik , Nie radze uzywac tych premek.

nie, nie usunę tego poradnika. Żadnych z tego korzyści nie mam i nie zamierzam mieć. Nie chcesz używać to nie rób tego, nikt Cię nie zmusza.

PS. Udostępniam takie informacje właśnie po to, aby zapobiec sprzedawaniu takich kont.

Opublikowano

Masz racje, dobra ale ty mówisz o serwach gdzie ludzi jest po 1-2 k. A np: wbijesz na FB tam gdzie 10 osób to luz.

FB po 10 osób są no premium to po co ci takie konto?

Jeszcze dodam, że najbardziej mnie rozwalają komentarze typu "nie stać mnie na premkę". Internet masz? Komputer masz? Wiesz ile prądu zużywasz grając? Wiesz jak drogi jest prąd? Trzeba tylko pójść do rodziców jak własnej kasy nie masz...

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Dzięki! Mój kumpel zawsze miał problem bo nie miał premki a launchery od FTB itp są premium a o pirackie trudno!

A to że czasem skin mu sie zmienia pięć razy w ciągu doby to pikuś :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...