Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Talon vs Vay vs Voli vs Riven

Boteku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, którego z ww champów opyla sie kupić, mogę grać na każdej linii i myślę nad nowym championem do zabawy, podajcie plusy i minusy plox :x

Opublikowano

Zalezy na jaka linie ale Talon na mida jest bardzo dobrym assassinem a teraz zabojcy sa bardzo w mecie duzy burst, mobilnosc, wylaczenie apc lub adc z gry na poczatku troche problemy z mana i z rangem.

Vay (Co to jest xD?)

Volibear zawsze mnie denerwuje jak na niego gram, duzy dmg w early, sustain przez pasywa, slow, knockab, bardzo wytrzymaly ale dla mnie obecnie nie jest On w mecie.

Riven jest bardzo dobra postacia na topa (kiedys tez na mida) CC, dobre wymiany na lini, bardzo mobilna mozna nia spokojnie grac na kazdym elo tyle ze z Riven jest taki problem ze jest to postac bardzo skillowa.

shaco_signature_by_clynikal-d4heugh.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Talon - Typowy assasyn (wbijasz combo w ADC/APC i uciekasz na ulti), na midzie kontrujesz większość postaci AP.
Riven - Jeden z lepszych solo topów (jak ma feeda to niszczysz w late)

Opublikowano

Jeżeli grasz dla funu to polecam z wymienionych Volibeara. Ma przydatny pasyw, który nie raz uratuje Ci życie; przerzucenie/bonus do ms; slow/fear; ciekawe ulti.

Z tą zabawą chodzi, że jak masz np. mało hp i ktoś chce podpali to będziesz sobie stał i używał Ctrl + 4 (śmiech :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...