Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reklama na zyczu

lvlfun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to może jest zajęty? Tylko w ten sposób można reklame zrobić na jego launcherze. Pewnie on ma dużo spamu i nie zauważył twojej wiadomości. Napisz jeszcze raz.

@ nie ma za co "_"

Kappa.

Opublikowano

No to może jest zajęty? Tylko w ten sposób można reklame zrobić na jego launcherze. Pewnie on ma dużo spamu i nie zauważył twojej wiadomości. Napisz jeszcze raz.

Spróbuje kolejny raz :) dzięki za poświęcony czas.

Opublikowano

Pisałem do Zyczu i dość szybko odpowiedział. Do tego nie był zbyt miły a za reklamę chciał 40zł. Choć to nie dużo bo to bardzo dobra reklama ;)

Opublikowano

Pisałem do Zyczu i dość szybko odpowiedział. Do tego nie był zbyt miły a za reklamę chciał 40zł. Choć to nie dużo bo to bardzo dobra reklama ;)

Według mnie to nie jest dobra reklama, za mniej więcej taką sama cenę możesz coś załatwić sobie z małym youtuberem (2-3k widzów lub więcej)  :) I według mnie to jest lepsze rozwiązanie niż zyczu.

Opublikowano

To lepiej kolego nie wykupuj reklamy u Zyczu za tą cenę. Bardziej polecam ci jakiegoś YouTubera, który zareklamuje Ci za ustaloną sumę serwer :)

Opublikowano

@lvlfun Nie wiem czy youtuberzy się na to zgodzą, chyba ze powiesz im ile dajesz siana za to... 

Możesz próbować u każdego znanego w Polsce. Safemodtv może, nie wiem czy on będzie chciał. Słyszałem że Freeze reklamuje serwery za pieniadze. 

@Edit Spróbuj :) 

Kappa.

Opublikowano

@lvlfun Nie wiem czy youtuberzy się na to zgodzą, chyba ze powiesz im ile dajesz siana za to...

Możesz próbować u każdego znanego w Polsce. Safemodtv może, nie wiem czy on będzie chciał. Słyszałem że Freeze reklamuje serwery za pieniadze.

Freeze? Ciekawe czy sie zgodzi.

Macie inne propozycje?

Opublikowano

Freeze? Ciekawe czy sie zgodzi.

Macie inne propozycje?

U danego każdego YouTubera, po prostu możesz wynająć reklamę twojego serwera za ustaloną sumę pieniędzy. 

Oczywiście, musi się zgodzić, ale przeważnie każdy się na, to zgadza koszt takiej reklamy, to około 50 - 100 - 150 złoty zależy, ile dany YouTuber sobie zapragnie pieniędzy za reklamę. 

Innej propozycji raczej nie ma (ta propozycja jest opłacalna) 

Z tego co wiem teraz większość YouTuberów reklamuje serwery Minecraft wystarczy napisać, im wiadomość i ładnie poprosić o reklamę serwera za dowolną sumę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...