Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dźwiękiem w słuchawkach

Koder1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , mam ogromnie drażniący mnie problem , otóż chodzi o dźwięki w słuchawkach , mam na myśli np. taką sytuację , słyszę zombie z tyłu a okazuję się że jest on z przodku , jeśli ktoś strzeli ze snajperki np. 200 metrów ode mnie nie ma szans żeby go zlokalizować bo nie wiadomo z której strony ten dźwięk sie wydobył ..Tak samo z krokami , ktoś biegnie za ścianą z mojej lewej strony , a ja słyszę że biegnie on z prawej ..  Próbowałem już przeinstalować sterowniki dźwiękowe ale to nic nie pomaga .. Wybaczcie że jest to napisanie tak chaotycznie , ale nie potrafię inaczej tego opisać :D

Opublikowano

Witajcie , mam ogromnie drażniący mnie problem , otóż chodzi o dźwięki w słuchawkach , mam na myśli np. taką sytuację , słyszę zombie z tyłu a okazuję się że jest on z przodku , jeśli ktoś strzeli ze snajperki np. 200 metrów ode mnie nie ma szans żeby go zlokalizować bo nie wiadomo z której strony ten dźwięk sie wydobył ..Tak samo z krokami , ktoś biegnie za ścianą z mojej lewej strony , a ja słyszę że biegnie on z prawej ..  Próbowałem już przeinstalować sterowniki dźwiękowe ale to nic nie pomaga .. Wybaczcie że jest to napisanie tak chaotycznie , ale nie potrafię inaczej tego opisać :D

Jeżeli są to tanie słuchawki  albo słabej firmy i nie masz problemów z sterownikami to polecam wymienić .Może masz jakieś ''stare'' słuchawki i sprawdź czy tak jest

A do jakiego panelu podłączasz ?

­

Opublikowano

Refreshujemy co 24h

Jakie mas słuchawki tzn. są to jakieś z bazaru za dychę?

Jeżeli są to tanie słuchawki  albo słabej firmy i nie masz problemów z sterownikami to polecam wymienić .Może masz jakieś ''stare'' słuchawki i sprawdź czy tak jest

A do jakiego panelu podłączasz ?

Superlux'y 681 , nie to nie są słuchawki z bazaru za 10 zł .. Podpinam kabel do jacka na słuchawki to chyba logiczne >.<

Opublikowano

Domyślam się że nie są za 10 zł.

Jak długo je masz,spadły Ci pare razy, może luty się poluzowały.

I powiedz mi jeszcze jaka karta dźwiękowa , ale raczej to nie od tego, a i jeszcze masz ten problem tylko w iss czy w innych grach też?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Superlux'y 681 , nie to nie są słuchawki z bazaru za 10 zł .. Podpinam kabel do jacka na słuchawki to chyba logiczne >.<

Tak, wiem że do jacka ale czy do panelu tylnego czy do przedniego. A i sprawdź czy inne słuchawki działają Ci czy to wina sprzętu czy komputera .

­

Opublikowano

Tak, wiem że do jacka ale czy do panelu tylnego czy do przedniego. A i sprawdź czy inne słuchawki działają Ci czy to wina sprzętu czy komputera .

Do przedniego , inne sluchawki dzialaja normalnie

Opublikowano

Tak jak mówiłem prawdopodobnie spadły Ci i luty puściły jak masz gwarancje to wymień.

Skoro poszły mi luty to dlaczego w innych grach wszystko działa ? Jak nie potrafisz mi pomóc to się nie wypowiadaj , dzieki

Opublikowano

@Koder1223 nie odpisałeś mi że w innych grach Ci działa normalnie , bez spiny.

W ustawieniach dźwięku nic nie zmieniałeś, od kiedy masz ten problem?

Ja się w cale nie spinam , tylko grzecznie napisałem .. Może i coś zmieniłem , nie pamiętam . Słuchawki mam od 2-3 miesięcy ,a w iss'a zaczołem grać od nie dawna i odrazu zauważyłem że mi się takie coś dzieje

Opublikowano

Ja się w cale nie spinam , tylko grzecznie napisałem .. Może i coś zmieniłem , nie pamiętam . Słuchawki mam od 2-3 miesięcy ,a w iss'a zaczołem grać od nie dawna i odrazu zauważyłem że mi się takie coś dzieje

To w takim razie masz coś z Iss skoro na innych grach ci działa

?

­

Opublikowano

Wiem ze to może głupie pytanie ,ale reinstallowales grę?

To w takim razie masz coś z Iss skoro na innych grach ci działa

?

Tak reinstalowałem 10 razy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...