Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mincraft straszne cofki ping 0

Gość TheBols

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam straszne córki na moim serwerze wcześniej nie było ping 0 mój kolega normalnie widzi jak ale ruszam a mi mapa wczytuje się kilka minut all tektury proszę o pomoc dziś o 15 było normalnie ale wieczorem znowu to samo wczoraj też

Opublikowano

Lub jest możliwość że pod wieczór masz obciążonego net'a bo duży ludzi siedzi, lub spróbuj zmienić hasła do wifi jeżeli posiadasz. Bo możliwe że ktoś ci ciągnie neta ^^

Opublikowano

Możliwe, że masz za mało RAMu przydzielonego do swojego serwera, i po prostu również masz za dużo wgranych obciążających pluginów na serwer i stąd te cofki.

Spróbuj dodatkowo zresetować serwer (wyłączyć i włączyć) i zobaczymy, czy problem zniknie :) 

Lub hosting twojego serwera sprawia takie chwilowe problemy. 

Opublikowano

Czy grasz na modach czy to jest po prostu zwykły serwer? Wyłącz wszystko co może lagować twój internet, skype, ts ,gg facebook itp i sprawdź czy bedzie jakaś poprawa.

Kappa.

Opublikowano

Jeśli masz server na jakimś hostingu to może być ich wina a nie twoja. Tak wgl czy to możliwe żeby można było mieć ping 0?

Oczywiście, boty taki posiadają ;)

Sprawdź swoje łącze internetowe może ci obciąża ktoś lub masz jakieś programy wgrane które obciążają internet. Na innych serwerach też tak masz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...