Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące VPS na haphost.com

mnnopl56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :) Mam pytanie czy dostał uzyskał ktoś VPS'a ze strony haphost.com ? Jeżeli tak to czy moglibyście mi powiedzieć co napisaliście w polu "dlaczego chcesz dostać vps " ,  gdyż Ja dostałem odmowę od tej strony już 3 razy . :( Pozdrawiam , każdy post nagradzany + ,a także liczę na szybką odpowiedź :)

Edit@ Jestem nowy na forum i niewiem w jakim dziale trzeba było to napisać , Jeżeli w złym to prosiłbym o przeniesienie :)

Opublikowano

Cześć, aktualnie nie miałem z tamtej strony vps ale nie lepiej wykupić jakiegoś vps co będzie dużo lepszy od tego za marne grosze miesięcznie np. stąd

mintshost.pl
Co do pytania co wpisać w tym polu pomyśl na pewno nic takiego typu bardzo potrzebuje vps pod ts... czy coś tego typu tylko konkretne uzasadnienie.

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o Ts'a :) Poprostu jestem nowy na forum i wchodząc na ten dział zobaczyłem dużo pytań dot. vps'ów i uznałem że warto tu napisać. W poście dodałem że prosiłbym o przeniesienie do prawidłowego działu :)

Opublikowano

Jeśli chcesz stawiać publiczny serwer TeamSpeak 3 to darmowe VPS raczej na dłuższą metę są beznadziejne (jeśli prywatny na b.małą ilość to jest OK).

Ja ogólnie moge polecic serverownie Hetzer mają dość dobrą infrastrukturę sieciową i zabezpieczenia przed sławnymi "DDOS'ami".

Opublikowano

Nie, nie i nie....

Jeśli nie masz kilkanaście złotych na miesiąc to odpuść sobie stawianie serwera...

Nie ma nic za darmo....

qs4J0Fl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...