Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wycena tuszów

xl3eer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko wpadla mi w rece paczka tuszow nie za bardzo orientuje sie czy jest to cos warte tu macie zdjecie. jesli tak to napiszcie za mniejwiecej ile moge to sprzedac a jak nie to dzieki za pomoc10813500_800029010058112_213638720_o.jpg

2e4ezhz.png

Opublikowano

Sprawdź na opakowaniu ile ml jest. W podanych linkach jest napisane 69 ml, ja myślę że jednak na screenach umieszczonych przez Ciebie to 28/29 ml. dlatego stąd taka niska cena.

Opublikowano

Mam kilka 69ml i kilka 29ml, tak wiec te 69ml warte 100+? jesli tak to wiesz gdzie najlepiej i najlatwiej bedzie sprzedac?

69 - ponad 100, 29 - około 10 :P

Gdzie? Allegro, olx, ewentualnie popytaj znajomych czy nie chcą kupić taniej niż w sklepie.

Opublikowano

ok, dzieki ziomek powiedzmy ze na olx wystawie to myslisz za ile dac zeby zeszlo? btw co to jest to male czarne z 11?

69 daj za 100 zł, a 29 za 7 zł, powinny zejść w miarę szybko. Małe, czarne z 11? Też tusz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...