Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft by Zyczu - działanie modów.

ReFaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż wiele modów z launchera by Zyczu, nie chce się pobrać lub nie działa. Można zainstalować samemu mody do tego launchera?

Opublikowano

Jak nie działa? Jakiś error wyskakuje? Zainstaluj jave 7 update 67, może wtedy zadziała. A na sam poczatek crash loga daj albo cokolwiek. 

Kappa.

Opublikowano

Jak nie działa? Jakiś error wyskakuje? Zainstaluj jave 7 update 67, może wtedy zadziała. A na sam poczatek crash loga daj albo cokolwiek. 

Pod koniec pobierania niektórych modów wyskakuje błąd "Boo-Boo", który zapewne ma wiele graczy, gdyż można znaleźć kilka podobnych pytań na google.

Opublikowano

Spróbuj instalować po 1 modzie na raz i sprawdzać. Po którymś modzie powinien wyskoczyć bład i będziesz wiedział do kiedy masz instalować mody. Tak ten błąd jest znany i bardzo cięzko go naprawic. 

Kappa.

Opublikowano

A nie prościej Ci na normalnym minecraft wgrać forge i potem mody ? Dużo wygodniejsze.

Tylko że zwykły NON Premium jest do wersji 1.5.2, a poza tym nie działa mi Forge.

Opublikowano

@ReFaza zmień launcher, bo zyczu to dno. Keinett lub Magic Launcher.

Wiem ze Zyczu to dno. Polecisz mi jakieś launcher podobny do zwykłego non premium, jaki był aż do 1.5.2? Nie potrzebuje jakiś nadzwyczajnych opcji, wystarczy mi działanie na wersje 1.7.4 i możliwość ręcznego instalowania modyfikacji.

Opublikowano

1.Usuń wszystkie pliki z folderu %appdata% .minecraft

2.Usuń byZyczu

3. Odinstaluj jave

4. zainstaluj najnowszą jave

Version 8 Update 25

5. Zainstaluj byZyczu 

Powinno śmigać !

Opublikowano

1.Usuń wszystkie pliki z folderu %appdata% .minecraft

2.Usuń byZyczu

3. Odinstaluj jave

4. zainstaluj najnowszą jave

Version 8 Update 25

5. Zainstaluj byZyczu 

Powinno śmigać !

Będę używać KeiNett, bo Zyczu to dno  :)

Opublikowano

Będę używać KeiNett, bo Zyczu to dno  :)

Bez przesady może nie dno ale każdy wybiera co mu podpasuje między tymi dwoma laucherami to tylko kwestia osobistych preferencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...