Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf4 , Multiplayer - ulepszanie - czy jest taka możliwość ?

darofights

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , zastanawiam się nad kupnem gry BF4

Czy gra posiada funkcję ulepszania broni? wbijania poziomów ? tak jak ma to miejsce w call of duty advanced warfare . chodzi o tryb multiplayer.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pomyśl o tym, co napisałeś i odpowiedz sobie na to pytanie.

Oczywiście, że jest model upgrade, unlocki broni, kamuflaże, zadania, baretki. W luj tego

Opublikowano

Okej dzięki , właśnie oglądałem ale nic nie widziałem - jednym słowem Polecacie - multi jest lepsze niż w call of duty advanced warfare ?

Nie powiem, że lepsze, bo to są dwie osobne gry, ale w bf4 jest wszystkiego więcej - destrukcja, pojazdy, "realizm", nie wiem co tu jeszcze wymienić.... pełno jest opcji.

Opublikowano

Hmm , zapowiada się fajnie - ostatnie pytanie a mianowicie :

znalazłem wersję premium ok -130 zł

oraz wersję normalną -80 zł

Czy ta droższa daję większą frajdę , którą polecacie kupić ? interesuje mnie zarówno fabuła jak i multi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm , zapowiada się fajnie - ostatnie pytanie a mianowicie :

znalazłem wersję premium ok -130 zł

oraz wersję normalną -80 zł

Czy ta droższa daję większą frajdę , którą polecacie kupić ? interesuje mnie zarówno fabuła jak i multi.

Nie. Jeśli chcesz to wersja normalna to tylko GRA, a EDYCJA PREMIUM to gra+premium(5 dodatków)

za 130 to samo premium, czyli najpierw kup wersje normalna

To jest kompletna gra z premium http://www.ceneo.pl/33356020?se=vYaNmOzIZS7GMlxLkqNbccsuYNmaiX-8&gclid=Cj0KEQiA1qajBRC_6MO49cqDxbYBEiQAiCl5_P1lofupSHPYv_2oMuZrX5fsvRMH1VJTi6gRZ1OTW2YaAuPq8P8HAQ#tab=spec

Opublikowano

Oczywiście że masz takie możliwości, generalnie Battlefieldy multiplayerem moim zdaniem zawsze zdecydowanie wygrywały z CODem. Możliwości masz mnóstwo czy to odblokowywanie broni, baretek, medali czy chociażby lepszej/innej amunicji do danego poajzdu - bardzo fajnie można bawić się modyfikacją broni czy kamuflażami, mp warty uwagi. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...