Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawda

dawid09811

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
[7:23:29 PM] Bartek4056 [siema]: jebaj sie psie rucha cie cała wieś

to wiele wyjaśnia, cała prawda o mnie.

Opublikowano
[7:23:29 PM] Bartek4056 [siema]: jebaj sie psie rucha cie cała wieś

to wiele wyjaśnia, cała prawda o mnie.

Hmm tak po pierwsze nie napisałem mogłeś to łatwo przerobić i tak po prostu jestem Bartek4056 a nie jakis bartek4056 [siema].

Opublikowano

Hmm tak po pierwsze nie napisałem mogłeś to łatwo przerobić i tak po prostu jestem Bartek4056 a nie jakis bartek4056 [siema].

zaraz moge przedstawic ssy.

Opublikowano
i c**j

[19:31:21] Xawier: no jebalem ci matke

[19:31:23] Xawier: z toba

[19:31:23] Xawier: : v

[19:31:31] Xawier: k

Ale suchar wiesz co normalnie spadłem z krzesła i zaczłem sie lać normalnie na cały dom ty normalnie nie umiesz sucharów dawać ja twoimi sucharami susze włosy ;)

Opublikowano

no więc kolego Bartku, poćwicz nad ortografią to po pierwsze. Po drugie zacznij czytać ze zrozumieniem to co napisałem iż określam że posiadasz maksymalnie 12 lat. Co do tej licencji o której ciągle mi mówisz to o ile wiem w kodzie jej nie ma więc w tym przypadku nie posiadasz wogóle racji. Właśnie widze jaki reprezentujesz swój poziom zachowania prowokując mnie i wyzywając bez żadnego podstawnego powodu, zrobiło mi sie w tym przypadku żal Ciebie bo nigdy nie zrozumiesz tego świata i tych słów w ktorej obecnej rozmowie ci przytoczyłem. Widzę że zacząłeś usuwać swoje wiadomości co do flame'u:

5779014162496111024390.png

Gdy widzę twoją ortografię to dostaje oczojebu:

3249014162496741024390.png

Więc proszę Cię, skończ się kompromitować bo ani nie zabłysnąłeś i nie popisałeś się swoją wiedzę. Ehhh co ja mówie, wnioskując po twojej rozmowie to wogóle jej nie masz  xD

+ proszę Cię Bartku żebyś nie przerabiał moich wiadomości.

Pozdrawiam  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...