Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - Co mam zrobić?

ReFaza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż wykonując zlecenia na bandytów natknąłem się na dwóch żołnierzy Gromowładnych, będących bez zbroi, broni. Są obandażowani i krzyczą że nie mogą wytrzymać bólu. Co mam zrobić?

18544928217367809555.jpg

Opublikowano

Takowi npc'ci znajdują się w obozach gromowładnych. Prawdopodobnie obozu nie ma a oni stwierdzili że jest im tam dobrze. Jak Ci nie są potrzebni to włączasz konsole i wpisujesz disable na nich.

Opublikowano

Takowi npc'ci znajdują się w obozach gromowładnych. Prawdopodobnie obozu nie ma a oni stwierdzili że jest im tam dobrze. Jak Ci nie są potrzebni to włączasz konsole i wpisujesz disable na nich.

Więc olać ich i iść dalej?

Opublikowano

Więc olać ich i iść dalej?

Nie widzę innej opcji jak ich wyłączyć. Zawsze możesz zapamiętać gdzie byli i czasem sprawdzać czy dalej tam są.

Opublikowano

Nie widzę innej opcji jak ich wyłączyć. Zawsze możesz zapamiętać gdzie byli i czasem sprawdzać czy dalej tam są.

Niech sobie żyją xD

PS: Wielkie dzięki za kod "disable" nie wiedziałem o nim a zawsze zastanawiało mnie czy można zabić/usunąć kogoś nieśmiertelnego, jak np. dowódce w obozach gromowładnych i cesarskich rozsianych po całej mapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...