Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Profesionalna mapa na serwer Survival+Gildie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa 

Witam mam wam do zaprezentowania stworzoną przeze mnie mapkę na serwer survival+gildie

​Jest ona profesjonalna, zresztą sami oceńcie

Koordynaty spawna : x:0 y:64 z:0

Screen shot'y:

post-917263-0-09997200-1416245280_thumb.png

post-917263-0-78120600-1416245295_thumb.png

post-917263-0-72183600-1416245301_thumb.png

Linki:

Download: 

http://www.speedyshare.com/yhu5Z/mpcforum.pl.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/344d01455931f700cf7bbc4b2ce90f0674104d5a787fbbe8b5f9a14e4a07a678/analysis/1416245491/

Opublikowano

Jezu Skrypty minęły teraz idą mapki?

Jak by jeszcze były ładne że oczy wypala a tu takie coś.

@topic co do mapki weź się troszku więcej postaraj i rób coś z tym bo ta mapka wygląda mi na taki słaby amatorki serwerek który ma 10 slotów.

Jak coś się buduje i udostępnia to coś żeby było wyjebane w kosmos żeby ludzie przy tym fapali a nie wybudujesz na odpierdziel, udostępnisz i myślisz że będę to pobierać bo ktoś za nich wybudował. Już chyba wolę zapłacić komuś niż pobierać za darmo taki mapki

531001454960877632167.png

Opublikowano

Mi się podoba nie trzeba szukać przez 23764 minut itemy na gildie itp.

Opublikowano

mapka jest prosta to jest + tylko po co ją na mpc wstawiasz każdy może sobie sam taką zrobić w godzinę.

Opublikowano

Jezu Skrypty minęły teraz idą mapki?

Jak by jeszcze były ładne że oczy wypala a tu takie coś.

@topic co do mapki weź się troszku więcej postaraj i rób coś z tym bo ta mapka wygląda mi na taki słaby amatorki serwerek który ma 10 slotów.

Jak coś się buduje i udostępnia to coś żeby było wyjebane w kosmos żeby ludzie przy tym fapali a nie wybudujesz na odpierdziel, udostępnisz i myślisz że będę to pobierać bo ktoś za nich wybudował. Już chyba wolę zapłacić komuś niż pobierać za darmo taki mapki

@kondziu98 Nie wiem po co porównujesz skrypty do mapy. Przecież mamy wolny kraj, jeden woli skrypty..a drugi pluginy. A wiesz co mnie najbardziej wkurza? Że druga osoba, ryje d*** i się wtrąca to co robisz. Może ja zaraz dodam jakiś skrypt na forum? I co? Przecież nikt Cię nie zmusza do oglądania takich tematów "jak skrypty, a teraz mapy do pobrania"

Co do mapy, mapa jest taka średnia. Musisz jeszcze trochę w nią włożyć, dodać jakieś dodatki może jakieś ukryte lochy..aby mapka była oryginalna ;-)

"wyjebane w kosmos" hmm, nie umiesz docenić czyjeś pracy, polaczki cebulaczki.. Może mapa jest nie za piękna, ale starał się..moim zdaniem ;<

"udostępnisz i myślisz że będę to pobierać bo ktoś za nich wybudował. Już chyba wolę zapłacić komuś niż pobierać za darmo taki mapki"   Nikt Cię nie zmusza do pobierania mapki..więc nie rozumiem po co taka wypowiedź. Przecież sobie sam możesz zbudować mapę, albo ktoś Ci wybuduje za pieniądze.. Tak jak już pisałem..nikt Cię nie zmusza do pobierania mapy, oraz do oglądania takich tematów jak skrypty i mapy.. Tyle

Opublikowano

@kondziu98 Nie wiem po co porównujesz skrypty do mapy. Przecież mamy wolny kraj, jeden woli skrypty..a drugi pluginy. A wiesz co mnie najbardziej wkurza? Że druga osoba, ryje d*** i się wtrąca to co robisz. Może ja zaraz dodam jakiś skrypt na forum? I co? Przecież nikt Cię nie zmusza do oglądania takich tematów "jak skrypty, a teraz mapy do pobrania"

Co do mapy, mapa jest taka średnia. Musisz jeszcze trochę w nią włożyć, dodać jakieś dodatki może jakieś ukryte lochy..aby mapka była oryginalna ;-)

"wyjebane w kosmos" hmm, nie umiesz docenić czyjeś pracy, polaczki cebulaczki.. Może mapa jest nie za piękna, ale starał się..moim zdaniem ;<

"udostępnisz i myślisz że będę to pobierać bo ktoś za nich wybudował. Już chyba wolę zapłacić komuś niż pobierać za darmo taki mapki"   Nikt Cię nie zmusza do pobierania mapki..więc nie rozumiem po co taka wypowiedź. Przecież sobie sam możesz zbudować mapę, albo ktoś Ci wybuduje za pieniądze.. Tak jak już pisałem..nikt Cię nie zmusza do pobierania mapy, oraz do oglądania takich tematów jak skrypty i mapy.. Tyle

Czy ja porównywałem skrypty do map? Tylko mówiłem że już nie dodają tematów ze skryptami tylko mapy. Wczoraj już widziałem 2 takie amatorskie. I teraz porównuje że chodzi mi o amatorskie (skrypty/mapy).

Jak by koleś zrobił choć troszku lepszą mapkę która była by spoko to tak. Fajnie że nudzi im się i robią coś dla "forumowiczów" (jeśli można ich tak nazwać) sam bym zrobił mapkę pod serwer tylko po prostu nie mam czasu na bawienie się godzinne w budowanie mapy. Może jak bym zrobił to z moim dobrym kolegą to by szybciej zeszło. Ale odpowiedz na pytanie: Po co to komu? Pobiorą to z 10 osób i tyle.

Szkoda czasu.

Co do tematu jak mówiłem popracuj nad mapką dodaj coś ulepsz i wtedy udostępniaj :P bo piszesz 

​Jest ona profesjonalna

a tak szczerze to nie jest.

531001454960877632167.png

Opublikowano

Nie chcę hejtować ale to "Profesionalna" to lekka przesada.

Taka mapka styknie na serwer 50 slotów nie więcej ;)

Opublikowano

Szczerze to d*py nie urywa. Brzydkie bardzo też nie jest. Jak byś się postarał i włożył w nią więcej pracy i minut to było by okey. A jest jak jest. :)

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Widze, że nie znasz pojęcia profesjonalna. Mape tą można wybudować w 30 min, nie trzeba do tego jakiś specjalnych pluginów. Poza tym ,,profesionalna" to jest taka do której trzeba użyć przynajmniej 3 pluginów :)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Fajnie tylko, że to nie twoja mapa...

Autor tej mapy to TheAjaxPL (Kanał YouTube)

@jackobPL1

Byłeś szybszy ^^

WiESZ JEST TAKA OPCJA, ŻE MÓGŁBYŚ DAĆ LiKE  <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...