Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie BF3

DostawcaPizzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań dotyczących bf 3, a w google nie znalazłem odp.

1 W jaki sposób to jest możliwe że atakuję gracza nożem pojawia się scenka i bang nagle nie ja zabijam przeciwnika tylko on bija mi nóż mimo że normalnie scenka się załączyła?

2 Czy jest tu czat/ jak go włączyć bo się z tym nigdzie nie spotkałem?

3 Czy jak gram pojazdami exp wpada także na klasy?

b6b78815.png

Opublikowano

1 W jaki sposób to jest możliwe że atakuję gracza nożem pojawia się scenka i bang nagle nie ja zabijam przeciwnika tylko on bija mi nóż mimo że normalnie scenka się załączyła?

1. Być może przez lag/bug, tobie może sie wydawać że go nożujesz, a on w tym samym czasie pierwszy cb nożował.

2. Czat uruchamiasz przez klawisz "J"

3. Nie pamiętam ale chyba tak.

Opublikowano

1. Masz mniej niż 50% HP- poszukaj na youtube bf3 counterknife i wtedy gracz może cię zabić nawet podczas scenki

2. Klawiszem "J"

3. Tak

Opublikowano

Mam jeszcze pytanie bo bf4 jest na okresie testowym i czy jak go pobiorę to dostęp do multi będę miał tylko przez x czasu?

168h, liczy nawet, gdy nie grasz

Opublikowano

Czy jest jakaś szansa na przecene premki do 3 bo ta kosztuje 100 a bf 4 i premium 150 i nie wiem czy jest sens inwestować w 3 skoro w podobnych pieniądzach będę miał 4 z premium

b6b78815.png

Opublikowano

No właśnie mam teraz dylemat co wybrać czy bf 3 premium czy bf 4 + premium, 50 zł róźnicy, i sam niewiem co za bardzo wybrać, niby 3 idzie mi na ultra i te 60 fps stałe mam spokojnie, a 4 na średnich mi najlepiej idzie, ale chyba w 3 powoli zaczyna brakować graczy a nie wiem jeszcze jak zabardzo jest z 4, lecz 4 jest strasznie zbugowana i sam nie wiem co będzie lepsza decyzją

b6b78815.png

Opublikowano

No właśnie mam teraz dylemat co wybrać czy bf 3 premium czy bf 4 + premium, 50 zł róźnicy, i sam niewiem co za bardzo wybrać, niby 3 idzie mi na ultra i te 60 fps stałe mam spokojnie, a 4 na średnich mi najlepiej idzie, ale chyba w 3 powoli zaczyna brakować graczy a nie wiem jeszcze jak zabardzo jest z 4, lecz 4 jest strasznie zbugowana i sam nie wiem co będzie lepsza decyzją

4 już dawno załatali, kupuj 4, jest tam o wiele więcej rzeczy do roboty i ogólnie gra jest lepsza ;)

Opublikowano

Słyszałem wypowiedź, że 4 to bękart 3 i niczym więcej się nie różni niż nowymi pojazdami, taką kanonierką i komendantem od siedmiu boleści.

Mimo to, mam wrażenie, że 4 jest o wiele bardziej dopracowana, mapy wydają się obszerniejsze nawet, gdy nie są :P Takie info na temat 4 w stosunku do 3.

Czekaj na promocje na originie, bo będą już niedługo. Sam zastanawiam się czy kupić Titanfall, jeżeli cena będzie ciekawa.

Opublikowano

4 to odgrzewany kotlet, ale jeżeli radość daje Ci każdy detal to możesz kupić wspomnianą czwórkę.

niby 3 idzie mi na ultra i te 60 fps stałe mam spokojnie, a 4 na średnich mi najlepiej idzie,

Jeżeli szła Ci na średnich podczas gdy była jeszcze w beta to teraz będzie śmigać na wysokich, no chyba że już masz czwórkę i testowałeś w praktyce wersję oficjalną. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...