Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O typ serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie postanowiłem z nudów (wróciłem ze szpitala i przez 4 miesiace będe w domu ) mam ogrom czasu dzień i noc na robienie serwera który będzie dopracowany itd ale nie bedę tego tutaj opisywał zależy mi na serwerze na którym będzie grało dużo osób a nie np 5 osób i to stałych.

Maszyne mam 16 gb na rok więc luz

teraz pytanie robić

Serwer z modami (Ale nie techniczynymi typu industrial craft tylko na magie , itemy , moby , dungeony itd dodać do tego npc quest epicka mape i zrobić coś w stylu rpg gdzie głównie będzie chodziło o zabijanie budowe baz itd)

Serwer naruto (z modami lub bez) Mam ogromne doświadczenie w naruto mape itd wszystko mam w głowie wystarczy poświecić kilka tygodni na budowe i ogarnienie 

Serwer rpg ( to samo co jako pierwsze opisałem ale bez modów tylko opare na pluginach typu zmodyfikowane heroes skille itd)

Chyba że macie jakieś swoje propozycje odpada skyblock i wojny gildi :)

Za kazdy post pomocny z uzasadnieniem LAJKI CODZIENNIE :)

xmMfHrm.png
Opublikowano

Serwer Naruto był bym ciekawym urozmaiceniem :)

Tylko w naruto nie wiem co można by było można robić oprócz bawienia sie jutsu :) jakieś pomysły co by było celem :?

Jeżeli zależy Ci na dużej ilości graczy, to serwery z modyfikacjami są nieopłacalne. Na Twoim miejscu poszedłbym w stronę bardzo dobrego RPG, ew. jakiś FB.

A ty masz jakieś pomysły na fabułe i cel :? 

xmMfHrm.png
Opublikowano

Czemu nie z modami technicznymi? Wiesz jak mało jest takich serwerów bez gregtecha? Ic2 thermal, ender io, openblocks, applied, dartcraft czemu nie zrobisz serwera na modach 130 modów + technicznych i przygodowych dunegonów itp? Na pewno bedziesz miał sporo graczy na takim serwerze jeżeli bedzie dopracowany.

Kappa.

Opublikowano

Czemu nie z modami technicznymi? Wiesz jak mało jest takich serwerów bez gregtecha? Ic2 thermal, ender io, openblocks, applied, dartcraft czemu nie zrobisz serwera na modach 130 modów + technicznych i przygodowych dunegonów itp? Na pewno bedziesz miał sporo graczy na takim serwerze jeżeli bedzie dopracowany.

bo na tym serwie jest za dużo ogarniania w blokowaniu itemów i jedyny cel to bedzie tak jak zawsze zrobić mass fabricator i uu mater i quantum :) + potem zabijanie nowych na 99% technicznych tak jest.

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...