Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka nowości do klienta

Wilczyduch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ostatnio na polskich i zagranicznych serwerach pojawiają się takie nowości jak 

- nowe okna postaci w grze 

- zwiększony stak itemów 

- limity yang nawet do kilku kkkk

- nowe waluty tak jak np balmorze

- zwiększony limit handlu 

- nowe strony w ekwipunku itd

Macie może linki i tuty do tych nowości bo sporo szukałem i znalazłem jedynie zwiększony limit 

yang ale niestety tylko do 2,1kkk. Słyszałem też że te ,,nowości'' takie jak nowe okna postaci 

robione są ale niestety nie za darmo :/ jeśli jednak znacie jakieś DL i najlepiej poradniki to piszcie.

W sumie to nie tylko mi się przyda ale też całkowicie nowym co dopiero zaczynają z tworzeniem serwerów.

Opublikowano

Wejdź sobie na e*** i masz tam na samej górze spis modeli 3d interface, design i wybierz nie wszystkie są zakodowane. Nikt Ci za darmo nic dobrego nie da pamiętaj. Te nowości nowe strony w eq tylko na source jak i większość rzeczy co tutaj wymieniłeś. Source kod źródłowy, który jest dostępny pewien czas. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

To są serwer na game 34k, 40k itp. Tam można zrobić nawet 20 stron eq, max 1bln yang. itp.

Fajne to, bo można zrobić wszystko, ale trzeba znać C++.

Opublikowano

Osobiście pracuje na plikach Terenzo ale myśle nad zmianą game. 

Niestety nie znam się na programowaniu ;/. Więc chyba pozostaje mi korzystanie z e... i mpc.

Opublikowano

To są serwer na game 34k, 40k itp. Tam można zrobić nawet 20 stron eq, max 1bln yang. itp.

Na game 34k nie zrobisz wiele stron w eq bynajmniej jeszcze nikt nie zrobił. 

Osobiście pracuje na plikach Terenzo ale myśle nad zmianą game. 

Niestety nie znam się na programowaniu ;/. Więc chyba pozostaje mi korzystanie z e... i mpc.

Jeżeli nie potrafisz to może po prostu nie rób serwera na siłę? No ale zawsze można się zacząć uczyć :)

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

A nikt nie ma tego okienka postaci z Ascariala/Dreikona bo super wygląda ? :)

Nie jest one udostępnione,chcesz je pytaj Endymiona/Krzywego może Ci sprzeda.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Nie jest one udostępnione,chcesz je pytaj Endymiona/Krzywego może Ci sprzeda.

Te okno można w łatwy sposób wypakować, ale nie wolno przywłaszczać sobie czyjejś pracy!

50596142255057180250.png

Opublikowano

Te okno można w łatwy sposób wypakować, ale nie wolno przywłaszczać sobie czyjejś pracy!

Głupoty gadasz :D Jakby im zależało na swojej pracy to by spakowali porządnie clienta.

Opublikowano

nie wolno przywłaszczać sobie czyjejś pracy

Nie jestem złodziejem ale jak widać spora część serwerów przywłaszcza sobie jego prace ^^. Tylko nwm dlaczego oni tak bardzo nie chcą tego udostępnić to tylko kwestia czasu a nowości będą na prawie wszystkich priv...

Opublikowano

Jakoś wszyscy używają plików Ymir i to już nie jest przywłaszczenie ale jak ktoś użyje kogoś rzeczy to wielki hejt pozdro :D

67844096046461082583.png

Opublikowano

Wszystkie te nowości to czyste source (czyt. nieskompilowane game)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...