Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSC - wyjaśni ktoś?

Howker_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!Chce sobie doładować troszkę coins do Fify 15 z tej oto stronki:http://www.fifacheap.com/FIFA15/FIFA-15-PC-Coins/Gold.html  Mam teraz parę pytań...Za 7 euro czyli 30 zł mam 500k a teraz patrze na coinsy sprzedawane od polaków to za taką kwote mam 130k czy to nie jakiś przekręt czy coś?I jak już np zdecyduje się na kupno tych coinsów i kupie ten kod to te 30 zł przeliczy mi się na te 7 euro?

Opublikowano

Nie jest żaden fake. Na większości polskich stron coinsy są droższe, w porównaniu do zagranicznych. Jeżeli płacisz np. na PayPal'u to jest tam opcja zamiany walut z PLN na EURO.

­

Opublikowano

Strona zaufana, sam z niej korzystam. Jeszcze taniej od MMOGA, co rzadko się zdarza. W stanach jest więcej ludzi, przez co coinsy są tańsze (w porównaniu do polskich sprzedawców), bo jest ich multum.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Czyli spokojnie te 30 zł wymieni mi się na te 7 euro?

Jedyną wadą może być tylko to, że nie pokrywają pewnie prowizji w przeciwieństwie do polskich sprzedawców.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...