Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Posiadam Windows 7, dla mnie system jest super tylko jest jeden problem. Wiecie może jak obejść tą nową łatkę na anty piracką wersję ? chodzi mi o tą aktualizację

na razie no dotarła ona do mnie ale powiedzcie mi jak wy ją obchodzicie ? wystarczy jej nie instalowac po prostu?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyłącz sobie automatyczne aktualizacje.

Aktualizuj tylko to co potrzeba.

Nie instaluj tej jednej łatki antypirackiej.

Ona ma na celu tylko aby cracki przestały działać. Czyli jest do niczego nie potrzebna. Nawet mając licencjonowany (oryginalny) system nie widzę sensu w jej instalowaniu (tylko zajmuje miejsce, procesor, pamięć itd) :P

__

Opublikowano

czy mogę się tak ni z tąd ni z owąd dołączyć do tematu i spytać, czy opłaca się przerabiać viste na windows 7, czy mogą wystąpić jakieś problemy??? Nie znam się niestety tak dobrze na tym, żeby to wiedzieć...ale na szczęście są fora, gdzie mogę zapytać :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Choć mam wyłączone automatyczne pobieranie aktualizacji, w marcu dopadła mnie ta aktualizacja objawiając się zmianą pulpitu na czarny oraz informacją, że moja wersja systemu nie jest oryginalna. Ponieważ w wyniku tej poprawki mój program antywirusowy miał zablokowane pobieranie aktualizacji baz wirusów i sprawdzanie plików w czasie rzeczywistym, musiałem znaleźć jakieś rozwiązanie...

Jeżeli komuś zainstaluje się ta aktualizacja, polecam program RemoveWAT, który w pełni rozwiązuje problem (przynajmniej u mnie sobie poradził).

• 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...