Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pacc za siedzenie tylko przed komputerem.

pekiniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilka tygodni, mam ten sam problem z graczami, którzy pytają mnie skąd masz pacc? Jak go kupić taniej niż na stronie głównej. Jest to dość uciążliwe i zarazem denerwujące kiedy nie można spokojnie sobie polatać, bo co chwilkę ktoś coś, A więc opiszę w kilku zdaniach mały poradnik jak zdobyć pacc za naprawdę niewiele czasu i niewiele wysiłku.

Po pierwsze:

Niedawno powstał portal o nazwie D***y, tam za wypełnianie ankiet oraz za granie w gry otrzymujemy pkt. W zależności od trudności gry lub od łaskawości twórców możemy zarobić bagatela od 10-400 pkt za gre. W przypadku jeżeli chodzi o ocenianie obrazków, zadawane pytania lub konkretne odpowiedzi są to od 5-8 pkt. Ja w ciągu tygodnia zebrałem 5 tyś pkt, co pozwoliło mi na skup Premki w Tibii na 30 dni, Co robiłem? Grałem tylko i wyłącznie grałem, pisałem posty, odpowiadałem na pytania graczy, Jak wiadomo też nie było łatwo na początku, bo jednak poświęcałem temu około 2-3h dziennie. Ale udało mi się wyjść na prostą i już po kilku dniach bez wchodzenia zarabiałem około 30pkt. Niby niewiele ale zawsze 30 bliżej do paca.

http://adf.ly/uGgck Tutaj podaje link do tego portalu. Jest miły w obsłudze, nie stanowi większego problemu i dość szybko można zarobić nie wychodząc z domu i nie naciągając rodziny.

Drugim pomysłem jaki miałem, było zarabianie na ref-linkach, no tutaj już było trudniej, bo zarobienie 36 zł aby zakupić pacc było tak samo trudne, jak i dogry.pl, ale to tylko początki. Później publikował coraz to więcej zdjęć, ze skróconego linku, postów, czy nawet linków do gier w ten sposób, nie było to łatwe, ale po ponad 2 tygodniach siedzenia po 5-6h przy tym udało mi się zarobić na 60 dni pacc, Teraz już nie korzystam aż tak bardzo z tych opcji, a jeżeli posiadam Pacc Scrolle to staram się przekazać je graczowi który otrzyma zadanie. Ostatni taki pacc scroll otrzymał gracz za przyniesienie 5x iron ore. Zadowolenie było co nie miara,

Ale wracając do ref-linków. strona http://adf.ly/?id=8296354 umożliwia takie zarabianie, wypłaty są w każdy pierwszy poniedziałek miesiąca, więc mamy miesiąc aby zebrać konkret sumę, jeżeli ktoś tylko czuje się na siłach może na tym ciekawie się dorobić,

Jeżeli ktoś wybierze opcje, dogry lub adf.ly prosił bym o rejestrację z mojego ref-linka, Dlaczego? a dlatego że na adf.ly dzięki rejestracji zarabiam 20% waszego zarobku, przy tym jeżeli wy zarobicie 1$ ja dstaje 0.20$, ale nie zabieram go wam, czyli wy nadal macie 1$ a ja 0.20$.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...