Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista graczy z BoLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Także bym prosił o tą listę, nie chcę zakładać nowego tematu, a chciałbym sprawdzić czy mnie tam uwzględnili :)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Lista jest od x roku do 2014 stycznia wiec jezeli grasz po styczniu 2014 to nie masz sie co obawiać ;)

#Moderatorze czy mogę stawić tu tą liste?

#Jeżeli nie to wystarczy wpisać w google dużo serwisów związanych z lolem wstawiło tą liste ;)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Oto lista z BoLa. Usunąłem adresy IP, więc moderacja nie ma się do czego przyczepić. Jeżeli ktoś chce wersję z IP, zapraszam PW.

http://www68.zippyshare.com/v/64992767/file.html

https://www.virustotal.com/pl/file/20228d96fe50fdf00a82e385216bf36773af6501e0add593a18322368ef3d33c/analysis/1416331439/

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Lista jest od x roku do 2014 stycznia wiec jezeli grasz po styczniu 2014 to nie masz sie co obawiać ;)

Ja p******e, co ty ta za głupiote piszesz. xD

Wlaśnie ze to osoby które używały po styczniu mają przejebane i to one powinny się obawiać bo w 2014 wprowadzno anticheat, ludziom z tej listy (o ile przestali przed patchem 4.13) cheatowac nic nie grozi, pozdrawiam.

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Ja p******e, co ty ta za głupiote piszesz. xD

Wlaśnie ze to osoby które używały po styczniu mają przejebane i to one powinny się obawiać bo w 2014 wprowadzno anticheat, ludziom z tej listy (o ile przestali przed patchem 4.13) cheatowac nic nie grozi, pozdrawiam.

Anticheat został ominięty w dwie godziny, nic nikomu nie grozi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...