Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że jakiś czas temu ściągnąłem grę Geometry Dash 1.7.1. Miałem sobie potestować i zobaczyć jak w ogóle to będzie wyglądało. Gra mi się strasznie spodobała i postanowiłem, że kupię pełną wersje na android markecie, a nie będę jechał na piracie. Strasznie mi szkoda jednak saveów. Czy jest jakaś możliwośc żebym je przeniósł? Bardzo mi na tym zależy... Dodam, że telefon nie posiada roota i nie będę go robił.. Galasy s4. Z góy dzięki 

Opublikowano

Spróbuj programem Helium.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

wystarczy kupić grę , sama się raczej uaktualni i wczyta stare zapisy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za dluga zwloke. Zrobilem kpie zapasowa provramem Helium. Niestety jednak nie bylem swiadomy tego ze kupic apke mozna jedynie za prosrednictwem karty kredytowej badz debetowej. No coz. Postanowilem wiec sprobowac sciagnac wersje 1.9 jednak podpis nie zgadza sie z poprzednia wersja.. da sie go jakos zmodyfikowac ? Jakie jesy najlepsze rozwiazanie abym zachiwal wszysfkie save i posiadal wersje 1.9 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...