Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOP Eleven

Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

Gram w top eleven już 7 sezonów lecz w dalszym ciągu nie mogę doprowadzić mojego składu do perfecji

Mam pro elo piłkarzy na poziomie ligi (7 poziom ligi, piłkarze na poziomie 45-54)

a przegrywam niekiedy mecze z lamusami ktorzy mają pilkarzy na poziomie 35-40

Jak to jest możliwe?

Otóż nie wiem jaka formacja będzie najlepsza

próbowałem różnych kombinacji i żadna nie przynosił lepszych skutków... :c

przez 4 sezony grałem 4-1-2-1-2 i było srednio chodz z ligi awansowałem na 1-3 miejscu

w 5 poziomie ligi na tej formacji miałem dużo porazek. więc zaczelem zmieniać i zmieniac..

do 7 poziomu ligi zajmowałem 4-7 miejsce w tabeli i nie brałem przez to udziałów w lidze mistrzow :(

Wczoraj zakończył się sezon i dziś jestem debiutantem na 7 poziomie rozgrywek :)

Moja drużyna (Poland FC) potrzebuje rewolucji bo inaczej będę przynosił wstyd Polakom ns arenie międzynarodowej ponieważ w tą gre grają ludzie z całego świata (ponad 10mln)

Więc moje pytanie brzmi jaka formacja jest najlepsza aby defensywa była solidna, a napastnicy strzelali bramki?

Trochę się rozpisałem :)

Pozdrawiam

Menager klubu Poland FC :D

Opublikowano

Ja na ustawieniu 4-4-2 przeleciałem 5 sezonów 3 razy mistrzostwo 2 razy wice. Z tego co zauważyłem to ważne są morale.Teraz gram ustawieniem 4-3-3 z z dwoma środkowymi pomocnikami i jednym defensywnym.Jest nawet ok,ale spisuje się gorzej.Na wyższych poziomach trzeba się nasilić,żeby stworzyć dobrą drużynę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...