Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

firecash oszust ktoś ma lepsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie na tym firecash to jest chore tyle osób pobrało a ja zarobiłem 6$ nawet dla testu sprawdziłem ze swojej komy zabrało mi 12zł a na firecash nic nie przyszło kasy że ktoś pobrał oni oszukują 0 kontaktu 

na początku piszę od 5-25$ za pobranie a mi dawało 0.14$ :D

ktoś ma i inny jakiś co sprawdzony i lepszy od tego firecash 

post-636674-0-51561400-1416169270_thumb.png

Opublikowano

witajcie na tym firecash to jest chore tyle osób pobrało a ja zarobiłem 6$ nawet dla testu sprawdziłem ze swojej komy zabrało mi 12zł a na firecash nic nie przyszło kasy że ktoś pobrał oni oszukują 0 kontaktu 

na początku piszę od 5-25$ za pobranie a mi dawało 0.14$ :D

ktoś ma i inny jakiś co sprawdzony i lepszy od tego firecash 

Korzystałem z firecash i pierwszy raz słysze 5-25$.   

Deus vult

Opublikowano

Stawka zależy od kraju i od oferty. Nikt ci nie da 20$ za pobranie z jakiegos afrykanskiego kraju.

A za wypelnianie ofert przy swoich plikach masz gwarantowanego bana.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

poczytaj dokladnie, głupim nie płacą powinieneś się przyzwyczaić 

głupi to ty jesteś 

czytałem z mexyku daje niby 20$ 

ktoś ma lepszy 

Opublikowano

głupi to ty jesteś 

czytałem z mexyku daje niby 20$ 

ktoś ma lepszy 

20$ to jest za daną oferte, a ktoś może sobie wypełnić darmową oferte, która daje ci tylko 0,40$.

Opublikowano

Oszustami za to ze nie licza kazdego kto wyslal sms ja stracilem 12zl i nic nie dostalem na konto FC

Czytałeś co wyżej napisałem? Nie zaliczy ci niczego jeśli wyślesz SMSa by pobrać swój własny plik.

Oszustem to ciebie można w tej sytuacji nazwać, bo łamiesz regulamin strony i chcesz otrzymać pieniądze za to co zrobiłeś.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

ty tylko reklamujesz ich zapłacili ci  ?? chodzi o to że napisałem u góry że nawet moi koledzy wyslali sms i mi nic nie dało a im kasę pobrało poprostu daje tylko 50% sms a 50% sms biorą sobie i tyle tematu

Opublikowano

ty tylko reklamujesz ich zapłacili ci  ?? chodzi o to że napisałem u góry że nawet moi koledzy wyslali sms i mi nic nie dało a im kasę pobrało poprostu daje tylko 50% sms a 50% sms biorą sobie i tyle tematu

no przeciez muszą z czegos zarabiac zeby utrzymac ta strone i przy okazji miec cos kasy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...