Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem po długiej przerwie.

pingwin1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Założyłem konto na seafight jakieś 5 lat temu. Miałem 2 długie przerwy, dzisiaj postanowiłem powrócić po pół roku. Wszystko jest ok. na nowo oswajam się z grą, mam 5 lvl (wiem, że mało, ale nie grałem dużo i byłem słaby). Ale niestety mam problem. Na samą stronę seafight wchodzę bezproblemowo ale nie mogę się zalogować. Dzisiaj jeszcze grałem z 2 godziny i było ok, dopiero później coś było źle. Trudno było mi wchodzić na targ czy gdziekolwiek, strasznie długo się to ładowało, a sama gra śmigała.Teraz nie mogę się zalogować, zarówno z Chrome, jak i Firefox. Próbowałem wyczyszczać/aktywować/deaktywować ciasteczka i nie pomagało. Komunikat błędu: "Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych." Kod błędu: "ERR_EMPTY_RESPONSE". Nie mogłem również kupować kul w grze, jedynie na stronie. Nigdy coś takiego mi się nie zdarzało, mam nowy komputer. Ale jeszcze pół roku temu na nim grałem i też było w porządku. Zaznaczam, że nie jest to wina internetu, ponieważ wszystkie strony działają normalnie, gry online też. Piszę tu, bo na ich forum można pisać dopiero po zalogowaniu się na stronie. Jakieś pomysły?

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...