Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakich teraz serwerów brakuje?

MadixxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko - siedziałem i myślałem, jakich teraz serwerów brakuje.

Bardzo ubolewałem nad tym, że nie ma już starych, dobry, klasycznych freebuild'ów..

Tak więc pytanko do was:

Jakich serwerów wg. Was brakuje i na jakim trybie chcielibyście zagrać?

Opublikowano

Parkour jest w juch serwerów..

Teraz brakuje porządnego serwera na solidnych modach 130+ modów conajmniej 1.6.4/1.7.10. Dartcraft ic2 applied thermal i takie techniczne mody itp tego teraz brakuje. Mało jest fajnych serwerów (rozwiniętych) o tematyce modów, taki właśnie by się przydał. Ale nie z żadną trudną instalacją, z własnym launcherem. Bo wiesz graczom nie chce się instalować wszystkiego i dlatego launcher jest zajebistym rozwiązaniem. 

Kappa.

Opublikowano

popieram kolegę u góry ;] sam grałem tylko na pvp, hc , parkour , lecz teraz strasznie zaciekawił mnie SkyBlock.

także skyblock.

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

Najbardziej brakuje serwerów SkyBlock, jak i RPG. Jak każdy wie teraz jest bardzo mało tworzonych takich dobrych trybów :) Gracze teraz szukają takich dobrych serwerów z trybami RPG/SkyBlock, ponieważ mają te serwery dobre klimaty. 

Opublikowano

serwera TNT ! Masz nieograniczoną liczbe tnt i wysadzasz sobie mape a ona odnawia się co 5-15minut ... Z*******y by był pomysł . Niestety wymagałby mocnej maszyny :P

Opublikowano

@kacperqs

lepiej żeby te TNT mozna by skądś zdobyć ;)

Ja zastanawiałem się nad płaską mapą ze sporą liczbą kamienia oraz plugin z dropem ze stone. Robisz gildie itd. Fajny pomysł.

Opublikowano

@Warwarin znow nic nie wnosisz do tematuu...

Wracajac do tematu: chcielibyscie ujrzec porzadny serwer skyblock?

Niestety na modach sie nie znam, wiec serwer na modach niestety odpada.

Opublikowano

@Warwaein znow nic nie wnosisz do tematuu...

Wracajac do tematu: chcielibyscie ujrzec porzadny serwer skyblock?

Niestety na modach sie nie znam, wiec serwer na modach niestety odpada.

Tytuł tematu brzmi: "Jakich teraz serwerów brakuje?", więc napisałem jak najbardziej na temat. Po za tym sam właśnie napisałeś to samo co ja, z tą różnicą, że z zapytaniem o serwer SkyBlock -,-

Opublikowano

Myślę, że serwer RPG lub serwer na modach jak najbardziej byłby mile widziany :) Z chęcią bym zagrała na jakimś b.dobry RPGu, brakuje ich ;c

Pozdrawiam

_LillyPL_

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Tylko pomyślcie, że żeby zrobić dobrego RPGa to trzeba wysiłku dużo i jakiegoś pro programistę.

Jak dla mnie to stanowczo za mało jest serwerów Prison, takich jak 2 lata temu miał Sheo. Chociaż równie chętnie zagrał bym na flat survivalu jaki był kiedyś na mc4u.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...