Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] BBVA

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry: Fifa 15
Hybryda (Tak/Nie):nie
Liga lub narodowość:bbva
Formacja:obojętnie
Ilość monet:no powiedzmy że moge załatwić 300k
Platforma: pc
Czego oczekuję: dobrego składu którym będe mógł grac na zmiane z bpl bez zmiany przyzywczajen, mi wyszło coś takiego http://www.futhead.com/15/squads/8898331/

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

4 uwagi nie widze sensu wydawania hajsu na informa rakitica informa 143k kiedy moge kupić za połowe lepszego gracza tj. modrica. Mathiue odpada wchodzi tam pique albo pepe czy cos innego wg. mnie mathieu jest drewniany :D

3 wolałbym chyba coś z innej ligi a lepszego na prawe skrzydło albo najlepiej formacje bez tychże skrzydeł, po 4 iniesta kosztuje 70k a isco ma jedynie gorszą nie wiele grosze statsy niż on nie wspominając o kroosie który nie wiem czemu się tu nie znałazł

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

4 uwagi nie widze sensu wydawania hajsu na informa rakitica informa 143k kiedy moge kupić za połowe lepszego gracza tj. modrica. Mathiue odpada wchodzi tam pique albo pepe czy cos innego wg. mnie mathieu jest drewniany :D

3 wolałbym chyba coś z innej ligi a lepszego na prawe skrzydło albo najlepiej formacje bez tychże skrzydeł, po 4 iniesta kosztuje 70k a isco ma jedynie gorszą nie wiele grosze statsy niż on nie wspominając o kroosie który nie wiem czemu się tu nie znałazł

Porównaj statystyki obu pomocników. Rakitić jest lepszy pod praktycznie każdym względem, nie licząc sztuczek i słabszej nogi. Za Mathieu możesz dać Mirande, ew. Varane. Pique jest wolny. Iniesta jest o wiele lepszy, potrafi doskonale kreować akcje.

­

Opublikowano

Modric jest szybszy ma lepszy drybling defa i taką samą fizyke, za nim jest jeszcze 2krotnie nizsza cena, nie zabijałbym sie tak o to 4pkt podań i 10 strzalów jak na śp/śpd nie są aż tak ważne. Inieste testowałem w sezonach i po prostu mi nie leży. Ogółem jak już mówiłem nie chce skrzydeł. Ten skład który zrobiłeś mi nie pasuje, po prostu.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...