Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje dużo GP

gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić przedmiot permanentny taki, co będę miał z niego duży zysk gp.

Obecnie mam 8116NX

Jakiego perma kupić? Bo chce go potem sprzedać, żeby mieć GP.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

No 8k to nie za wiele ponieważ jakikolwiek perm za gp kosztuje mniej więcej 80k, obecnie permów do kupienia w sklepie nie ma ;/.

Podejrzewam że skoro wznowili opcję sprzedaży broni to teraz będą kosztowały więcej,jeśli w ogóle będą do kupienia na perma.

2eciz4o.jpg

Opublikowano

to poczekaj, za logowanie sie jest aug na perma to sobie sprzedaz. A tak w ogole jak mozna miec w tych czasach problem z gp, nie masz jakiegos low konta zeby sobie kluczyki giftowac ? ewentualnie innych rzeczy na sprzedaz na swoim koncie ? Bo kupować perma za nx po to zeby go pozniej sprzedac dla gp to dla mnie glupota.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Co to za ligika kupowac za nx tracic kase zeby zyskac gp ,skoro noznaduzo latwiej.Masz permy te darmowe shot leejakos tak?byla sr i sg550.Jak nie to zaczekaj na auga za logowanie.Ewentualnie RULETKA POKREĆ

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...