Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie czy była jakaś łatka do l# żeby nie dostać bana muszę coś ściągać l# mam cały czas włączonego kompa nie wyłączam aha i jeszcze jedno czy dostanę bana za takie skrypty : EasyRyze (Czasami używałem nfd [No face direction] evade tracker killability i miałem 2 gry z ashe q co w tym jest exploit ale w tych 2 grach w połowie meczu psuł się ten exploit i ani nie mogłem q włączyć ani nie zabierało many efektu też nie dawało. A i używałem  mk lola ostatni raz 18 lipca tego roku. Napisze ktoś czy dostanę bana ;/ Szkoda konta skinów dużo postaci itd .

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

A czemu miałby być patch na L# ktory ci bana usunie? wszystkie jak juz cos jest to jest po stronie Rito a nie po L#...

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

nfd to niestety wykrywalna sprawa... ja z automatu przed grą w każdym skrypcie wchodze w misc i wyłączam pakiety i nfd

x

Opublikowano

z automatu to może nie ale wielokrotnie zdarzało się, że ludzie używający nfd czy exploitów na chociażby sionie wyłapywali najszybciej bany.

jeśli się mylę to niech mnie ktoś poprawi :)

x

Opublikowano

Własnie o to chodzi że największe ryzyko to ryze nfd i to ashe q ale wydaje mi się że za 2 gry ashą nie bd nic takiego no nic może ktoś się jeszcze wypowiedzieć  ?

Opublikowano

ja grałem jedną gierke na kittycatkiller, normal - gierka nie nagrywana przez nikogo, nikt nie piasł o reporocie i się boje :C

powiem ci tak - jak maja od górny skrypt ktory wyłapuje expolit to jestemy w d***e, jak oni banują na podstawie nie wiem filmikow czy jakiejs dziwnej historii gier czy czegos tam to raczej luz... ale ciezko powiedziec

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

nfd to niestety wykrywalna sprawa... ja z automatu przed grą w każdym skrypcie wchodze w misc i wyłączam pakiety i nfd

Przez ~200-250 gier rankedowych używałem NFD, konto nadal bez bana.

QUhIR7.png

Opublikowano

To w końcu co bo HeheheM pisze że nie dostał bana up pisze że dostanę :C Poważne odpowiedzi . Jak HeheheM napisał że nie dostał bana to już trochę mam wątpliwości w tego bana no ale zobaczymy wypowiadajcie się jeszcze.

Opublikowano

Bo HeheheM jest specjalnym graczem on ma ochronę na 2 lata nie wiedziałeś? Zwykli gracze tacy jak ty tego nie mają więc dostają bana. Ja dostałem już na 2 główne konta na EUNE więc musisz się bać.

Deadboy

Opublikowano

Masz bana już na 100%. Możesz odinstalowywać lola.

Ohh Ty zabawny gimnazjalisto, jak tam Twój vip na bolu? jeszcze zostały 2 miesięce chyba?

Opublikowano

Ohh Ty zabawny gimnazjalisto, jak tam Twój vip na bolu? jeszcze zostały 2 miesięce chyba?

Mocne słowa jak na 11 latka. Pozdrawiam z BoLa na Vipie cebulo ciągle je liczysz typowy biedaku a w swoim portfelu tylko 2 zł na batonika masz. Typowy polaczek który swojego nie potrafi się dorobić. Pozdrawiam report za spam. Zapraszam na pw kozaczku bo tutaj spamu nie będę robić. Btw: Właśnie pokazałeś swój niski poziom inteligencji.

@antyward(n)

Do autora: Troluję cię ale serio teraz trzeba uważać. Za same pakiety nie ma bana tylko za exploity zaczynają banować.

Deadboy

Opublikowano

>11 latka xD

Nie pytałem chłopcze o Twój wiek. Cebulo? Odkąd wyszedł L# siedzisz ciągle w Tym dziale,co z Twoim VIPEM? popsuł się? ojoj :(

>Zapraszam na PW xD to już jest groźne,przyznaje

A ja Cię zapraszam na TSa,chętnie z Tobą wymienie poglądy :D

ANTYSZYMICO:

Gram na nfd zarówno na ryzie jak i kasi,poziom platyna 1+  i nic,bana jak nie było tak nie ma

Opublikowano

>11 latka xD

Nie pytałem chłopcze o Twój wiek. Cebulo? Odkąd wyszedł L# siedzisz ciągle w Tym dziale,co z Twoim VIPEM? popsuł się? ojoj :(

>Zapraszam na PW xD to już jest groźne,przyznaje

A ja Cię zapraszam na TSa,chętnie z Tobą wymienie poglądy :D

ANTYSZYMICO:

Gram na nfd zarówno na ryzie jak i kasi,poziom platyna 1+  i nic,bana jak nie było tak nie ma

Ktoś nie w temacie? BoLa już nie ma i nie szkoda mi go. Btw, tak siedzę na tym dziale bo jest warty uwagi.

Deadboy

Opublikowano

:D wyzywają się ;d A jak myślicie o tym co napisałem i sprawdzaniu (kont/logów) w następnym tygodniu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...