Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 1500-1800zl

TheWojtek5020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może mi ktoś pomóc w złożeniu komputera w cenie 1500-1800zł dla kolegi. Komputer ma służyć do grania. Najlepiej gdyby ruszyły gry takie jak : Fifa 15 i LoL. Z góry dziękuję za pomoc i proszę o wysyłanie koszyka z moreli

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

@Nitex Wiem że jest przypięty ale zestawy tam są słabe i pytam tutaj. Co lepiej brać AMD FX-6300 6 rdzeniowy 3,5 Ghz czy Intel I3 4150 2x 3,5GHZ ? Tak żeby ruszyła Fifa 15

Słucham? Zestawy tam są słabe? Śmieszne... No bierz fx'a na pewno będzie wszystko śmigać ;) Intel>Amd w grach.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Słucham? Zestawy tam są słabe? Śmieszne... No bierz fx'a na pewno będzie wszystko śmigać ;) Intel>Amd w grach.

Pytam tylko ... A poza tym tam jest za 1600 i za 1900. A ja mam 1500-1800.

f3d88a5d0_ahpaann.png

Uczeń
Opublikowano

@Nitex Wiem że jest przypięty ale zestawy tam są słabe i pytam tutaj. Co lepiej brać AMD FX-6300 6 rdzeniowy 3,5 Ghz czy Intel I3 4150 2x 3,5GHZ ? Tak żeby ruszyła Fifa 15

nie są słabe, a amd nie jest do gier. intel lepszy

Opublikowano

Ale jak miałbyś zostać kilka lat przy takim pentiumie albo i3  to już lepiej na przyszłość wziąść fx 6300

Zwłaszcza że już pojawiają się gry typu AC:UNITY i żaden dwjajowiec nie da rady a nawet stary phenom 4 rdzeniowy daje rade

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...