Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy skrypt do kerowania pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie polećcie mi jakiś op skrypt do jakiegoś champa który z łatwością wyjdzie z silvera a może i dalej 

Nie mam : Aatrox, Elise , Galio , Irelia , Jayce , Lissandra , Nautilius , Quinn , Rumble , Seju . varus , Vel'koz , Victor , Voliber , Ziggs , Zyra

A pozostałych mam 

Katarina odpada nie umiem nią grać jak w przeciwnej drużynie mają za dużo CC

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Top Riven ? Przegrałem w brązie z tym skryptem chyba z 20 gier, Riven possysa po całości jak dla mnie albo czegoś nie umiem ustawić , grałem z KurisuRiven chyba , że jest lepszy to proszę o info.

Opublikowano

Jaki skrypt do Xeratha oraz jak grać na skypcie z twitchem ?

Opublikowano

Top Riven ? Przegrałem w brązie z tym skryptem chyba z 20 gier, Riven possysa po całości jak dla mnie albo czegoś nie umiem ustawić , grałem z KurisuRiven chyba , że jest lepszy to proszę o info.

Pisza też że Twitch wymiata, a dla mnie to gówno bo fakt jak napisał sLnLn trzeba umieć grać postacią, a ja takim Ezraelem robie miazge ;)'

@topic

Polecam ci na top Jayce, świetnie można wycerować nobków z Silvera-Bronzu

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

To jest prowo czy jak?xD 

Byles amputowany ze, ze skrpytem przegrales gre w BRAZIE?

@AntyWarn

polecam syndre na skrypcie od esk0ra. 

4zzt3n.png

Opublikowano

A jaki do twitcha skrypt ?  DeVTwitch czy Twitch ?

Opublikowano

marksman jak już

ale z nim to też śliska sprawa... jak się źle ustawisz w TF to nic nie zrobisz... trzeba się pojawić z dupy we właściwym czasie i wtedy jest ok.

Jak masz np. takiego amumu w teamie to jest ok

x

Opublikowano

Dlatego niektórzy powinni zostać w brązie bo są po prostu drewnem.Sama riven fajna postać do kerowania solo nawet P+.A w brązie? pff żeby przegrać mecz tym bardziej będąc suczą na spacji trzeba mieć porażenie mózgowe albo ebole.Może zainteresuj się simsami?

Opublikowano

Nie znacie się xD

Jayce, Syndra, Vayne, Xerath, Kata to główne carry w diamencie jak i master tierze.

Riven daje rade w platynce bo tą postacią trzeba nieźle wymiatać a skrypt tylko combo robi w 1 a reszta go nie obchodzi, innymi słowy trzeba mieć mózg nie skrypt.
Twitch w team fighta spoko ale na linii każdy lepszy cię zjedzie.
W jungli to LeeSin lub khazix, świetni są.

Deadboy

Opublikowano

Mi się przyjemnie gra Lissandrą i w dodatku ma ekstra skrypt. Ładnie harrassuje i robi combo. Można nią wykerować bo to chodzący CC'ek.

Na topa Jayce to król aktualnie z JayceSharpV2.

ADC sie nie wypowiem bo mało gram ale jak już gram to Lucianem na obojętnie czym bo każdy skrypt dobrze ora. Support to tylko Janna (support) i Morgana (kurisu)

Jungle to jakiś Lee Sinek lub Vi.

Opublikowano

Dlatego niektórzy powinni zostać w brązie bo są po prostu drewnem.Sama riven fajna postać do kerowania solo nawet P+.A w brązie? pff żeby przegrać mecz tym bardziej będąc suczą na spacji trzeba mieć porażenie mózgowe albo ebole.Może zainteresuj się simsami?

O co Ci chodzi ? Napisałem tylko , że sam skrypt nie daje rady , chciałem zacząć grać Riven to użyłem skryptu , to były moje pierwsze gry Riven ever.

Może i powinienem zostać w brązie , nie sądzę że nie , wcale do elity się nie zaliczam i to wiem. 

Opublikowano

Jaki skrypcik do ryze roznosi przeciwników ?

Opublikowano

1. Przyklejony temat PIERWSZY: http://www.mpcforum.pl/topic/1309751-spis-skryptow-co-robia-ktory-lepszy/ 

2. Brain.exe, orbwalking, perfect combo, unikanie skillshotów i jeszcze za mało żeby wygrać?!  Powinni dodać nowe ligi Drewno, piach, woda, brąz będzie marzeniem...

3. Do tematu:

każdy adc - marksman.exe

SyndraMod.exe - Pente można zrobić bez utraty 10hp

Ryze.exe

TriKatarina.exe - Pentakill w 0,5 sekundy, nie ma mowy o stunach i fearach itd. ( bez roamowania możecie tylko 2x ALT + F4 )

FuckingAwesomeLeeSin.exe - Opór jak z Challengeru

UltimateCarry Prevolution.exe - Annie - Ciężej ale burst AdCarry na 2 skille reszta po 50% hp, czekasz 4s i kolejny frag.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Ale jak grać katą na początku spamować spacją czy farmić do 6 ? 

Opublikowano

Da się jakoś to wyłączyć daje na TriKatarina combo i zamiast dobić z E to ta czeka aż się ulti skończy gdy nikogo w nim nie ma tylko pograrsza sytuację da się jakoś to naprawić zmienić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...