Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno xbox360

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić xbox360 używanego w bd stanie,ale mam pewnie pytania dotyczące samej konsoli.

Jak wygląda sytuacja,czy muszę przerabiać konsolę aby grać w dobrze przegrane pirackie gry?

Co potrzebuje konsola aby grać w pirackie gry?

Czy mogę grać w multiplayer na pirackich grach i czy też wtedy potrzebuje golda do xboxa?

O czym pamiętać,aby nie wyłapać bana?

Dlatego chcę kupować pirackie gry,bo każdy wie że jest nowa generacja(nie stać mnie na nią teraz) i nie chcę wydawać na xbox360 tak sporo kasy ;p

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Musisz przerobić konsolę, aby odpalić takie gry z płyty potrzebujesz przeróbki LT 3.0 lub RGH jak z dysku

Na LT 3.0 możesz grać multi, potrzebujesz golda.

Nie graj długo przed premierą aby zmniejszyć szanse na bana.

Opublikowano

Dzięki wielkie,czyli szansa na bana po tylu latach od kiedy jest xbox360 na rynku jest nikła?

Taa, ms nie banuje ludzi z lt 3.0 bo po prostu nie potrafi ich wykryć(jeśli płytka dobrze nagrana jest)

Opublikowano

Potrafi wykryć tylko jest to nieopłacalne, ktoś kto dostanie teraz bana na x360 nie kupi już drugiej takiej konsoli aby dalej grać na piratach multi, bo jest nowa generacja itd.

A tak to dalej ludzie kupują golda, dodatki itd

Opublikowano

Potrafi wykryć tylko jest to nieopłacalne, ktoś kto dostanie teraz bana na x360 nie kupi już drugiej takiej konsoli aby dalej grać na piratach multi, bo jest nowa generacja itd.

A tak to dalej ludzie kupują golda, dodatki itd

Nie potrafią wykryć, podczas fali banów w cholere ludu dostało bana za to, że grali na porysowanych płytkach(co wykryło jako pirata). To powiedz mi bo nie wiem, czemu ms banuje za granie przed premierą? :)

Opublikowano

Kiedy ostatni raz widziałeś kogoś kogo zbanowali za grę przed premierą ? Tez za to często nie banują, chyba że ktoś gra miesiac przed.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...