Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

mam net z oragne przez 2 dni mam tak raz mam net raz go nie mam to wina wirusa czy ich wina ?

MałaAmy

Pytanie

Opublikowano

Jak w temacie wcześniej miałem  normalnie teraz mam tak że 1 raz mam raz nie mam dziwne to u nich coś wina czy coś ?  wcześniej też zainstalowałem program driver booster wszedłem w plik historii driver bustera i nic tam nie pisało i nagle wyskoczył komunikat Windows ex poler przestał działać  możliwe  że jakiś wirus mi wszedł co    do netu już tak mam 2 dni 

post-993006-0-24746700-1416144879.jpg

post-993006-0-82966200-1416144886.jpg

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślenie boli znowu ? skoro masz antywirusa to chyba głupie pytać się czy ma się wirusa

driver booster syfi system i powoduje czasem zawieszanie się programów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

myślenie boli znowu ? skoro masz antywirusa to chyba głupie pytać się czy ma się wirusa

ale na inncyh kompach nic nie znika aby u mnie tak 2 min ./? co 2 min czemu cos weszlo w system ? xD

Opublikowano

a kogo to obchodzi że raz ci się zawiesił explorer i w czym tu widać jakikolwiek problem ?  innym się wiesza dziesiątki razy i nie srają w pory z powodu możliwości obecności  wirusa

jak pisałem wcześniej programy typu bostery powodują najwięcej problemów zwłaszcza u użytkowników nie potrafiących używać takich programów

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a kogo to obchodzi że raz ci się zawiesił explorer i w czym tu widać jakikolwiek problem ?  innym się wiesza dziesiątki razy i nie srają w pory z powodu możliwości obecności  wirusa

jak pisałem wcześniej programy typu bostery powodują najwięcej problemów zwłaszcza u użytkowników nie potrafiących używać takich programów

czyli co proponujesz żeby mi sie tak nie robilo co 2 min xD ?>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...