Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań dot. gry

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, niedawno zacząłem grać w warframe, mam kilka pytań:

1. Czy gra jest P2W? Bo eq i praktycznie wszystko można kupić za platynę, a normalnie pewnie nie ma mozliwości uzyskania takich itemów.

2. Jaka jest najlepsza postać do gry?

3. Czy bez wydawania kasy na grę można zrobic dobrą postać? Nie przyjmując że za 50zł mogę kupić to co będę robił 1 rok...

4.Ile jest leveli w grze?

Opublikowano

Cześć

1- Nie jest, platynę można zdobyć łatwo w grze wystarczy poświęcić trochę czasu na zdobycie np. jakiegoś rzadkiego modułu lub części Prime i sprzedać innemu graczowi któremu się to przyda

2- Nie ma najlepszej postacie dobiera się do rodzaju misji a gra polega na współpracy, dajmy na to zbierasz czteroosobową drużynę na misję typu wrak obrona, najlepiej dobrać warframe'y następująco: Vauban  -  Nova - Nekros  -  Nyx  dzięki tym postacią możesz obronić dużo fal oczywiście potrzebna jest broń którą sobie poradzisz z wrogami których poziom wzrasta z każdą falą.

3- Postacie łatwo zdobyć na Twoim miejscu martwiłbym się slotami na warframe i bronie których jest mało i polecam początkową platynę wydać właśnie na sloty, zapytasz skąd wezmę platynę na więcej slotów?              tutaj patrz pkt 1 który Ci w tym pomoże.

4- Poziom Mistrzostwa wynosi 30 lecz największy zdobyty jest 18.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu.

1: Gram póki co Excaliburem i mam 9 poziom nim. Jakieś porady?

2: Jakie misje początkowo robić po punkty doświadczenia oraz jakieś schematy broni / postaci?

3: Jak zdobyć towarzysza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...