-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
gadus987
gadus987
Witam. Piszę do was w takiej oto sprawie
Otóż mój znajomy posiada komputer. I nie owijając w bawełnę chodzi o to iż komputer ten dziwnie się zachowuje. Niby wszystko działa normalnie i tak dalej, ale co jakiś czas, nieważne co jest na nim robione komputer się zacina. W sensie można poruszać myszką, ale ekran jest po prostu "martwy", widać jedynie ruchy wskaźnika, ale nic zrobić się nie da. Czasami komputer odwiesi się sam, a czasami trzeba go zrestartować. Był robiony format - nic nie pomogło, więc jest to wina jakiegoś podzespołu, osobiście stawiam na procesor, aczkolwiek specem nie jestem i nigdy się z czymś takim raczej nie spotkałem - więc nie mam pojęcia co za to dokładnie odpowiada i jak to naprawić. Komputer kiedyś działał normalnie, a teraz cuduje. Raczej nie ma mowy o przegrzaniu się i tak dalej, temperatury są w granicach normy, z resztą sprzęt był czyszczony, była wymieniana pasta termoprzewodząca i tak dalej. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, jak już pisałem kiedyś wszystko pięknie działało. Być może ktoś z was spotkał się kiedyś z czymś takim, bądź wie co powoduje owe problemy lub jak to naprawić. W razie pytań piszcie, jego procesor to Intel Core 2 Duo CPU E7200 2x 2.53 GHz, karta graficzna - Nvidia GeForce 8800 GTS. W razie dodatkowych pytań piszcie i nie ukrywam że liczę na pomoc oraz z góry dziękuje
Przesyłam jeszcze zdjęcie specyfikacji zasilacza -
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.