Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę awansować do srebra III

hiperpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W CS'GO mam wygranych 28 meczy turniejowych 13 pod rząd w 9 otwierałem tabele. I nadal jestem w srebrze II. Nie wiem o co chodzi mój kolega wygrał 3 rankedy i awansował do srebra III. Ja po 13 wygranych pod rząd dalej nie mogę awansować do srebra III. Wie ktoś może o co chodzi?

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Gram prawie cały czasz z wyższymi po gram z kolegą a on jest srebro IV. I wydaje mi się że słaby nie jestem bo w 3/4 meczy otwierałem tabele i miałem najwięcej MVP.

Opublikowano

Gram prawie cały czasz z wyższymi po gram z kolegą a on jest srebro IV. I wydaje mi się że słaby nie jestem bo w 3/4 meczy otwierałem tabele i miałem najwięcej MVP.

Dodaj ss'a bo coś nie chce mi się wierzyć, że otwierasz i po takiej serii nie awansowałeś. Na pewno przeplatają się tam przegrane.

Legenda
Opublikowano

Robisz zrzut z ekranu, a zdjęcie masz w folderze userdata znajdujący się w katalogu steam.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Po co Ci wyższa ranga? Graj dla funu z gry, a nie dla rangi. Jak będziesz lepszy to awansujesz. Nie liczy się to, że otwierasz w każdym meczu tylko jakie masz staty i ile masz mvp. Jakbyś wbijał 30+ fragów na max 10 dedów to byś pewnie awansował po 2-4 meczach.

Opublikowano

Aby awansować na wyższą range musisz mieć staty na + i dużo MVP podczas turnieju, jezeli jesteś ostatni - przedostatni to się nie dziw że ranga Ci nie wskakuje. Ja zawsze miałem staty na + i Max byłem w Silver Elite Master czy jakoś tak :D ale spadłem bo odwalałem z kumplami xD.

Nie działa :(

Opublikowano

Co ciekawe, moje przejście ze srebra II do III nastąpiło po ponad 120 wygranych meczach(kiedyś po serii 11 wygranych nic się nie stało), w tym wielokrotnym otwieraniu tabeli, nawet przy graniu z silverami IV i master. Osobiście radzę zaopatrzyć się przede wszystkim w cierpliwość. Jeśli idzie Ci dobrze i często wygrywasz, awans dostaniesz prędzej czy później.

Swoją drogą Valve mogłoby wykonać bardziej klarowny system rang w CS:GO, pokazujący ile jeszcze wygranych/fragów/gwiazdek MVP/czegokolwiek zostaje do kolejnej rangi, jak i ile przegranych dzieli gracza od spadku. Cóż, o tym chyba można tylko pomarzyć...

Opublikowano

Jesteś słaby i tyle, ćwicz trenuj otwieraj MVP i awans bd.

Ten gosciu powinien zostac zbanowany na perm, oraz zutylizowany. Przeciez Ci pisze, ze gra dobrze, otwiera tabele, wygral 13 pod rzad. Uzyj tego malego gowna ktore masz w glowie, nie zawsze, czasami wystarczy.

Opublikowano

Ten gosciu powinien zostac zbanowany na perm, oraz zutylizowany. Przeciez Ci pisze, ze gra dobrze, otwiera tabele, wygral 13 pod rzad. Uzyj tego malego gowna ktore masz w glowie, nie zawsze, czasami wystarczy.

Jak osoba nie mogąca wyjść ze srebra może grać dobrze? Tak jak pisałem nie liczy się to, że otwierasz, tylko jakie masz staty.

Opublikowano

przeważnie miałem około 15-22 : 3-13

haha, leże i kwicze.  3-13 i otwieranie? To musi być ciekawy meczyk. No chyba, że wspierasz team mentalnie, ale tak o wyższą rangę będzie ciężko. Musisz mieć k/d+ i mieć troszkę mvp, czyli krótko mówiąc znaczyć coś dla teamu. Nie sztuka jest zdobyć wyższą rangę. Sztuka jest ją utrzymać. No bo co z tego, że awansujesz jak po 3 lose out.

Opublikowano

ja majac silver 3 grajac z kumplami co maja kalachy, zlote gwiazdki daje rade :) jestem zawsze 2-3 w tabeli.

Wystarczy ze ogladalem zagranicznych streamerow ktorzy omawiali rozne mapki, sam patrzylem na botach gdzie smoke rzucac i wgl...

+ gralem dosc dlugo w cs 1.6 co daje mi sporo.

Po zakonczeniu meczu zwykle przeciwna druzyna sie dziwi ze jestem w silverze 3 a daje rade na nich :) mam dopiero 16 wygranych i moze 5 przegranych.

Jak dla mnie wystarczy sobie znalesc kogos do grania i cwiczyc strzelanie i taktyki na mapach.

Zanim zaczolem grac turniejowki, to okolo 50h spedzilem na uproszczonych itp zeby przyzwyczaic sie do strzelania i opanowac pewne nawyki.

Moja rada dla ciebie, trenuj na mapce np aim trening map ( czy jakos tak, masz w warsztacie steam), korzystaj ze sluchawek i ogladaj innych jak graja a bedziesz spokojnie awansowal :)

Opublikowano

Haha nie wierze ci ze masz 9 wygranych i nie wchodzisz do srebra 3. Dla mnie jesteś gównem który pierdoli farmazony ja wygrywam 5 gier i wchodze z 2 kalachow na gwiazdke.

Opublikowano

Nic dziwnego, że nie awansujesz jak masz takie słabe staty. Ja na początku na te 10 wygranych meczy 7 przegrałem + 2 remisy i dało mnie od razu do silver elite. k/d musi być co najmniej 1.50 żeby dostać szybki awans.

Opublikowano

Up. Siedz cicho randomie i nie obrazaj ludzi.

2xup przegraj minimum 250 rankedow i w tedy nam tu opisz jak to heroicznie grasz jako silver 3. Prawdopodobnie trafiasz na gowna ktore sa wyboostowane i tyle. Ale bede z toba szczery jak gram z silverami zawsze przegrywam jak gram z msg+ to juz szczescie i taktyki.

graphic.png
Opublikowano

Co ciekawe, moje przejście ze srebra II do III nastąpiło po ponad 120 wygranych meczach(kiedyś po serii 11 wygranych nic się nie stało), w tym wielokrotnym otwieraniu tabeli, nawet przy graniu z silverami IV i master. Osobiście radzę zaopatrzyć się przede wszystkim w cierpliwość. Jeśli idzie Ci dobrze i często wygrywasz, awans dostaniesz prędzej czy później.

Swoją drogą Valve mogłoby wykonać bardziej klarowny system rang w CS:GO, pokazujący ile jeszcze wygranych/fragów/gwiazdek MVP/czegokolwiek zostaje do kolejnej rangi, jak i ile przegranych dzieli gracza od spadku. Cóż, o tym chyba można tylko pomarzyć...

Byłoby to niewykonalne. Liczba MVP? A na jakich rangach? Ile osób miałeś w teamie? Jakie rangi były w przeciwnym? Jakie miałeś staty? Kogo zabijałeś? Ile zadałeś obrażeń? Ile otrzymałeś obrażeń? Ile razy planowałeś pakę? Ile razy rozbrajałeś pakę? Itd.

Valve to wszystko analizuje, więc nnie wyobrażam sobie jak miałoby zrobić jakikolwiek licznik.

Up Nie ucz innych grać silverze tylko ciesz się, że Cię zboostowałem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Byłoby to niewykonalne. Liczba MVP? A na jakich rangach? Ile osób miałeś w teamie? Jakie rangi były w przeciwnym? Jakie miałeś staty? Kogo zabijałeś? Ile zadałeś obrażeń? Ile otrzymałeś obrażeń? Ile razy planowałeś pakę? Ile razy rozbrajałeś pakę? Itd.

Zawsze można to jakoś przeliczyć, nie jest to ciężką sprawą. Wystarczy wymyślić jakiś wzór matematyczny i wprowadzić go do programu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...