Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wyswietleniem Strony Globala

trialmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem, że nie chce mi się otworzyć strona z serwera globalnego mu online. Na początku myslałem że to coś z serwerem ale wszystkim strona działa tylko mi nie :/. Wie ktoś co moze być tego powodem ?? Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam :)

Opublikowano

U mnie strona nie działa od wczoraj od godziny 12 to już trochę długo ;/ tym bardziej nie było żadnej wiadomości od webzenu o czymś takim.

Opublikowano

Obawiam sie ze stronka zostala shackowana przez hackerow bo nic nie pisza na stronce glownej tak jak kiedys w silkroadonline hakerzy shackowli strone glowna i 100tys kont i musieli gre cofnac o 1 dzien a shackowali tm co wchodzili w dzial filmiki wiec radzilbym dopoki nie zostanie to wyjasnione nie wchodzic na stronke

:mellow:

Opublikowano

Hmmm moze cofna gre o jeden dzien bo wiekszosc charow zapewne juz zostala zhackowana,narazie nie wchodzcie na stronke ,a i ktos pytal jak hackuje otoż wystarczy ze wjedziesz w dzial download i juz masz wira i po twoim koncie :D

Opublikowano

Niby strona nie działa ale ludzie siedzą w grze a bez odpalenia z www nie można grać (nie zalogowanie się na stronie a zalogowanie się w grze grozi banem)...

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

No ja powiem krotko ... niestety ale strona startowa MU , stronka webzen czesto nawala ... niestety :(( , a bez zalogowania sie na stronie nie mozna odpalic gry i tu caly szkopol , bo jak widzie niektorzy maja problem ze stronka dziala a nie moga odpalic mu ... rada jest prosta .. zalogujcie sie , nie zamykajcie stronki z logowaniem , po czym przejdzcie do katalogu w ktorym zainstallowaliscie gre i odpalcie z pliku MU , bedzie dzialalo :DD

ale teraz jest kwestia co zrobic z ta strona webzen by sie tak czesto nie "kopcila" ,w tym tygodniu naliczylem juz okolo 6 usterek stronki .. to jest lekka przeginka .. a co ciekawe brazil , pakistan , nie maja problemow z zalogowaniem sie na stronie ...

nasowa mi sie wniosek ze albo lacze od serwa jest cos pochrzanione , alebo serw im nie wyrabia juz i dlatego nie mozna sie dokopac .. ale qrcze to juz nie te czasy ze takie cos moze miec miejsce ....

trzeba chyba jakas grupowa petycje do webzen napisac bo inaczej "dupa zbita" :((

a tak na marginesie np. x-world chula bez zajakniecia ..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...