Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Xenox

~Publikator~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie do graczy XenoxMT2. Od pewnego czasu (około 2 dni) nie mogę się połączyć z serwerem Xenoxmt2. Na początku byłem przekonany, że to błąd spowodowany moimi "dopalaczami" typu multihack, Bs itp. Ściągnąłem nowego clienta i nadal ten sam błąd "Logowani . . ." i nic więcej. Dodam, że inne serwery normalnie działają, nawet w tym samym cliencie (Extreme, Gondor). 

I tu kieruje pytanie do was.

Czy wam również nie działa xenox? Jeżeli wam działa, to prosiłbym o pomoc.

Za pomoc daje 5x like.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Xenox był wyłączony przez kilka dni w celach naprawczych. Teraz go włączono przywracając stare ustawienia, które powodują lagi. Trzeba teraz jedynie poczekać aż panina zablokuje z powrotem błędy i bugi powodujące lagi, wtedy wszystko wróci do normy.

Opublikowano

Teoretycznie działa tylko są problemy z logowaniem proponuję próbować się zalogować i poczekać z 5-10 minut prawdopodobnie wejdziesz ;-)

Opublikowano

Okej, dziękuję za pomoc. Ten sam post, co napisałeś znalazłem na ich forum :P Na razie masz 2x Like, bo limit jutro dam ci 3.

Do zamknięcia.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...