Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki plugin od waypointów?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Tak więc czy znacie plugin odpowiadający za ustawianie waypointów ? Coś w stylu moda że ustawiało się w danym miejscu waypointa i pojawiał się właśnie w tym miejscu znaczek i nazwa waypointa. Jaki jest plugin od tego ? Wiem ze da się stworzyć taki plugin ponieważ już można robić hologramy dzięki czemu można stworzyć już taki plugin. Wiem że może napisane trochę chaotycznie ale laptop ma zepsuta klawe przez co muszę pisać na klawiaturze dotykowej.. Będę na komputerze to opiszę bardziej.
Pozdrawiam mam nadzieje że chociaż trochę zrozumiecie o co mi chodzi. Coś w stylu waypointów z moda Rei's minimap (tam się da ustawiać takie waypointy) Potrzebuje pilnie na serwer ponieważ tworzę nowy tryb i wpadł mi ciekawy pomysł z waypointem do głowy.

Opublikowano

Nabijasz posty ?? czy podałes jakis inny plugin xD

Projekt do realizacji95% .

13dc4348d4e4.png

Opublikowano

Ale tutaj można się teleportować do tego waypointa.. A mi chodzi o to że zaznaczamy waypoint i pojawia się nam znaczek taki. I jak odejdziemy dalej to ten znaczek widzimy. Albo oś podobnego tylko że wpisujemy komendę i pojawiają się nam kordy tego waypointa to albo to. Te które znajdywałem oraz wy podaliście to z teleportacją..

Opublikowano

Najszybszym sposobem by było wgranie Rei's minimap do swojego Minecrafta, bez obciążeń serwera :D

Nie każdej osobie będzie się to raczej chciało wgrywać wiec wolałbym te waypionty ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...