Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pukawka - nie ma pluginów.

GwoDek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem serwer z hostingu pukawka i dalem se pluginy przez winscp i resetlem serwer i wchodze na serwer i nie mam pluginow probuje caly czas naprawic jakos i nie dziala ;c

Opublikowano

Za pewne jest to wina z ich strony skontaktuj się z Supportem tego hostingu i wyjaśnij szczegóły.

Opublikowano

Zapewnie ich wina, też tak myślę. Zrobiłeś błąd że wziąłeś pukawkę, bo wg. mnie jest to hosting śmiechi warty, polecam enderchest.pl

A sprawdź czy pluginy wgrywają się przez Menedżer plików z panelu. Mi wgrywało. To że się nie wgrały pluginy może być spowodowane błędem programu FTP którego używasz.

bannergif.gif

Opublikowano

@up 

Gówno prawda. 

Enderchest to najgorszy hosting w necie :) 

noo chyba że ktoś lubi ciągłe DOSY i DDOSY :P

@GwoDek 

A co do twojego problemu to wejdz na serwer i wpisz /plugins.

Pluginy na zielono to pluginy które działaja 

na czerwono te które mają jakiś błąd bądz są niezgodne z wersją minecrafta. 

Opublikowano

Spróbuj:

1. Włącz serwa
  2. Wyłącz serwa
  3. Sprawdź czy wszystkie pliki są ok
  4. Włóż pluginy
  5. Włącz serwa

Spróbuj to: /\

I jak nie będzie działać, to zmień winscp na FileZilla.

aw

Opublikowano

Pisałem do nich w sprawie mojego TS i własnie serwera Minecraft.

Odpisali mi że mają ostatnio ostre ddos'y na ich infra struktury ;) Więc myślę że to jest właśnie prowokowane przez to. Że nie da się "edytować" serwerów jak na tą chwilę.

Opublikowano

U mnie jest ok.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

@ DoriiSuperPies Pukawka to jest dobry hosting. W ogóle miałeś tam serwer??

@topic Pobierz pluginy na taką samą wersje jak hosting. A jak nie będzie działać to pobierz najnowsze wersje pluginów.

PS:

1.Umiesz pisać pluginy?? PISZ---> [email protected]

2.Masz pomysł ma nazwę serwera MC?? PISZ---> [email protected]

Opublikowano

Przeczytaj To: http://faq.pukawka.pl/minecraft.html#pluginy   ;)

Ps Wkleje ci to.

Jak wgrać pluginy na serwer?

Korzystając z w/w klientów FTP można umieścić pliki pluginów na serwerze. Pluginy Bukkita wgrywa się do katalogu plugins na FTP. Uprzednio należy zainstalować samego Bukkita (czyli silnik, który umożliwia uruchomienie pluginów na serwerze) w menu "Pluginy" panelu serwera. Po umieszczeniu pluginu (w postaci pliku .jar - nie mylić z .rar) w katalogu plugins wystarczy uruchomić ponownie serwer, pluginy zostanie wczytany automaycznie.

Niektóre pluginy wymagają dodatkowej konfiguarcji lub nawet innego sposobu instalacji, informacje na ten temat zawsze można znaleźć w dołączonej do pluginu instrukcji lub dokumentacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...