Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaki zapytania, C++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z metinem, ponieważ wyskakują mi dosyć często po teleportacji między M1 znaki zapytania. Widziałem kilka sposobów na necie, ale niewiele pomagają. Słyszałem, że można też zmienić type2 na type1 w plikach xml, tylko clienta trzeba rozpakować jakimś programem. Nie wiem czy to działa, może ktoś z użytkowników ma sposób jak sobie z tym poradzić, bo jest to denerwujące. Za pomoc like.

Opublikowano

Windows 7

Start-Akcesoria-PPM na Wiersz Polecenia, uruchom jako administrator.

W konsoli wpisujemy: bcdedit/set IncreaseUserVA 2800 oraz enter. Uruchamiamy ponownie komputer.

Opublikowano
1. Odszukaj i odinstaluj sterowniki karty graficznej,

2. Wyłącz cienie w Metinie (wejdź w plik config następnie w zakładce Shadow ustaw na None),

3. Sprawdź czy gra działa bez sterowników, 

3. Odszukaj w internecie najnowsze sterowniki do karty graficznej i je zainstaluj.
Specjalista
Opublikowano

Słyszałem, że można też zmienić type2 na type1 w plikach xml, tylko clienta trzeba rozpakować jakimś programem. 

Pobierz packara z forum np. z :

http://www.mpcforum.pl/topic/1247954-wiekszosc-programow-do-tworzenia-serwera-od-2009-roku/

Jak nie wiesz jak wypakować/przepakować znajdź filmik na yt.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...