Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lepox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

891701416137260365838.png

Masz już dosyć ciągłej zmiany Ts3?
Znudziły cie inne Team Speak'i ?
Mamy Team Speaka dla Ciebie.
Zapraszamy na 
icespeak-ts3.pl
z Nami będziesz bawić się dobrze a oto co oferujemy:

- Miłą rzetelną i mobilną Administrację którą tworzy grupa profesjonalistów.
- Niepowtarzalną atmosferę na serwerze
- Prezenterów muzycznych którzy umilą twój czas pobytu
- Strefy ,które przypadną każdemu do gustu
- Przejrzystość , jesteśmy 24/7 każdego dnia
- 512 slotów oraz ochrona DDoS
- Darmowe kanały
- ViP od 6 osób!

- Ilość slotów: 512

,,To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.''

Jonathan Carroll

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Jonathan Carroll

Opublikowano

Nie polecam serwera, naprawde nie polecam. Chamsko wchodza na inne ts'y i reklamuja go ze lepszy itp. Jak sie spyta ich czemu tak robia to banuja pod pretekstem "hehe" i ddosuja :-)

Opublikowano

Właściciele maja po 15 lat i szukają serwerów ktore maja rekrutację na administratora a później reklamują serwer. U mbie byl PatryK lat 15. Żenada to co sie dzieję. Osobiście takich tepie !

Opublikowano

Średnio to wygląda zero ładu i składu, źle wygląda cały server, wydaje mi się, że przydałaby się gruntowna zmiana wyglądu całego serwera :)

Opublikowano

Właściciele maja po 15 lat i szukają serwerów ktore maja rekrutację na administratora a później reklamują serwer. U mbie byl PatryK lat 15. Żenada to co sie dzieję. Osobiście takich tepie !

Hehe, wlasnie bylo na takim jednym co tam mam lekki staz jako DJ i dobry kontakt z adminami, wbil tam Jamal cos tam PL i taki PatryK co u nich roota ma.. tez chcieli dostac tam jakas range, probowal ten wielki haker jamal ddosa na ts i sie nie udalo :)

Ps. Nie bojcie sie jego grozb ddosami ;) Dzieciaczek od mamusi dostal troszke $ i kupil spobie najtanszy pakiet na inboot.me i szpanuje na dzielni.

Opublikowano

Z tego co tu widzę to dzieci płaczą :)

Udało się :)

<13:46:25> Trying to resolve hostname icespeak-ts3.pl
<13:46:26> This server is blacklisted. Refusing to connect.

I co to ma być? Masz mózg na blackliście.

Spinacie i płaczecie jak dzieci a sami lepszego nie jesteście w stanie zrobić.

Dobrze, że Ty masz 999 lat.

Ciebie tępią w domu i mam pompę z takich, jak Ty.

Jak ma ktoś jeszcze jakiś problem to zapraszam na PW.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Nie nazwał bym tego płaczem i raczej twoje zachowanie do tego pasuje. Po prostu tępię takich ludzi jak ty bo widzę ze masz z tym coś wspólnego. Dzieci co nie umieją nic innego robić niż podkradać ludzi czy robić ich w hu**. Prędzej czy później i tak serwer padnie bo rodzice zabiorą wam kieszonkowe na maszynę za 20 zł.

Opublikowano

Nie nazwał bym tego płaczem i raczej twoje zachowanie do tego pasuje. Po prostu tępię takich ludzi jak ty bo widzę ze masz z tym coś wspólnego. Dzieci co nie umieją nic innego robić niż podkradać ludzi czy robić ich w hu**. Prędzej czy później i tak serwer padnie bo rodzice zabiorom wam kieszonkowe na maszynę za 20 zł.

"Zabiorom"

"Dzieci co nie umieją nic innego robić niż podkradać ludzi czy robić ich w hu**."

Powiem tak.

To czy nasi rodzice dają nam kieszonkowe czy nie to nasza sprawa. Może Tobie nie dają. Mam to daleko w poważaniu.

W "hu**" to Cię mama może robić mówiąc, że jesteś normalny. 

Wyjdź na podwórko i idź się z psem bawić a nie wypowiadaj się tutaj, jeżeli nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia.

O ile pies będzie chciał się z Tobą bawić.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Z tego co tu widzę to dzieci płaczą :)

I co to ma być? Masz mózg na blackliście.

Spinacie i płaczecie jak dzieci a sami lepszego nie jesteście w stanie zrobić.

Dobrze, że Ty masz 999 lat.

"Zabiorom"

"Dzieci co nie umieją nic innego robić niż podkradać ludzi czy robić ich w hu**."

Powiem tak.

To czy nasi rodzice dają nam kieszonkowe czy nie to nasza sprawa. Może Tobie nie dają. Mam to daleko w poważaniu.

W "hu**" to Cię mama może robić mówiąc, że jesteś normalny. 

Wyjdź na podwórko i idź się z psem bawić a nie wypowiadaj się tutaj, jeżeli nie masz nic mądrzejszego do powiedzenia.

O ile pies będzie chciał się z Tobą bawić.

Ciebie tępią w domu i mam pompę z takich, jak Ty.

Jak ma ktoś jeszcze jakiś problem to zapraszam na PW.

Przyznaj sie, ile Ci zaplacili za to? Ty chyba nawet na tego TS'a nie wszedles, nie pogadales chwile z administracja, sam bys napisal co innego o ts jakby tam byl no chociaz te 5 minut. A taki lepszy ts od tego to jest 1 dzien roboty.

Opublikowano

@ref

Jonathan Carroll

Opublikowano

panowie trafili na ts7 z reklamą, wszyscy wiedzą jak to się skończy ...

Tak dwójka gimnazjalistów (czyt. administracja ts7) zaczną używać ataków ddos oraz jeśli port query jest niezabezpieczony banować ludzi ...

@topic

Wasz serwer mi się nie podoba .

Opublikowano

Tak dwójka gimnazjalistów (czyt. administracja ts7) zaczną używać ataków ddos oraz jeśli port query jest niezabezpieczony banować ludzi ...

@topic

Wasz serwer mi się nie podoba .

To już nie jest ich wina, że ktoś czegoś nie zabezpieczył, chociaż jak dla mnie powinni iść do administracji i przekazać swoją wiedzę, o takowej "luce" bądź też "przeoczeniu" zamiast banować inny czy jak Ty to tam napisałeś.

Serwer wygląda jak wiekszość, nie zobaczyłem nic co by mnie zaskoczyło..

Opublikowano

Nie polecam ;) Tak jak napisał @AnonnPL reklamują się na innych ts a jeszcze jak zrobili reklamę na ts7 to sobie serio przejebali ;)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

TeamSpeak bez komentarza po pierwszym połączeniu i rozmowie z adminami stwierdzam ze są niedorozwinięci lub mocno nie dojrzali  jeżeli na start wzywają swoich użytkowników :) A jeżeli chcesz pogadać z włascielem to ma w Ciebie wyjebane.

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM

Pomogłem ? Daj "Lubie to" niech wiem ze na pewno się przydało ! ^^

JAK SIE ODBANOWAC NA TS3 ?  <-KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

REF

Jonathan Carroll

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten server to jedno wielkie gówno. 0 zabezpieczeń i zaj*ebane kanały i opisy kanałów z ts3 palarnia. Administracja to banda jełopów która nie ma pojęcia o ts3. Oczywiście serwera nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...