Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop się nie ładuje podczas gry w WarRocka

Ekwador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może miał ktoś taki przypadek , ?
Gdy jestem na Pulpicie laptop się normalnie ładuje , lecz jeśli tylko  wejdę do room'a laptop przestaje mi ładować , wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?

Manieczki1.png

Opublikowano

spruboj wyjac baterie i odpalic go z zasilania ;)

Bedac na pulpicie w ustawieniach baterii zmien z trybu oszczedzania na tryb zrownowazony lub zbalansowany.

Dziękuje bardzo zadziałało , ale przestało działać :D teraz jak dołanczam do room'a  to laptop się wyłancza :( Jeszcze dziwniej :( 

Manieczki1.png

Opublikowano

Dziękuje bardzo zadziałało , ale przestało działać :D teraz jak dołanczam do room'a to laptop się wyłancza :( Jeszcze dziwniej :(

Laptop jest wtedy podłączony do ładowania bez czy z baterią? Na jaki tryb jest ustawione ładowanie gdy laptop się wyłącza ?
Opublikowano

Laptop jest wtedy podłączony do ładowania bez czy z baterią? Na jaki tryb jest ustawione ładowanie gdy laptop się wyłącza ?

Z laptopa jest wyjęta bateria , Plan zasilania jest ustawiony na : zrównoważony 

Edit . 

Teraz jeszcze na stronie Wr nie mam graj , tylko pobierz :D  ale mam już pobranego :D To po  nowej Aktualizacji ?

Manieczki1.png

Opublikowano

^ gdzieś ostatnio czytałem (chyba na mpc w dziale aktualności) że mają usunąć opcję "graj" na stronie 

Hehe i dobrze :D ale jak urchomić gre :D ?

Manieczki1.png

Opublikowano

Z laptopa jest wyjęta bateria , Plan zasilania jest ustawiony na : zrównoważony 

Edit . 

Teraz jeszcze na stronie Wr nie mam graj , tylko pobierz :D  ale mam już pobranego :D To po  nowej Aktualizacji ?

To sprobuj grac z wlozona bateria na ladowaniu na trybie zrownowazonym.

85625141641835522193.png

I nic więcej   :(

Jaki system i ilu bitowy ?

Opublikowano

Jaki system i ilu bitowy ?

Win 7 Enterprise 64x , wczoraj było oke , a dzisiaj juz sie samo zepsuło ;/

Edit . 

Wsadziłem baterię , teraz także rozłancza mi ładowanie :( nawet bedąc na pulpicie , 

Sciaglem program HWMonitror , może któryś z parametrów się nie zgada ? zielony jestem co do elektroniki . 

93395141642655422193.png

Jeszcze zauważyłem komunikat "występuje problem z baterią który może spowodować nagłe wyłączenie komputera" jego nie rozumiem , ponieważ po wyjęciu baterii powinien działać normalnie ? 

Z bateria także przestaje ładować :O(

Manieczki1.png

Opublikowano

emm chyba masz uszkodzona baterie ;) sprawdź czy dobrze ja włożyłeś i docisnąłeś ale wydaje mi sie ze cos z laptopem jest nie tak

Raczej z laptopem coś bedzie , nawet bez bateri sie wyłancza ;/ 

Manieczki1.png

Opublikowano

Raczej z laptopem coś bedzie , nawet bez bateri sie wyłancza ;/ 

Skoro nie ma ładowania to normalne, że się wyłączy bo nie ma energii. Prawdopodobne, że bateria padła i pozostanie Ci tylko kupić nową baterię do laptopa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...