Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na PL'a

Rumun_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od bardzo dawna nie grałem na PL'u tylko na przeróżnych privach. Od jakiegoś czasu zaczęło ciągnąć mnie do PL'a. Więc zapytam wprost, warto wracać??? Jeśli tak to mam kolejne pytania... 1) Jaki serwer? Dużo osób, mało botów i w miarę przyzwoite cenny. 2) Jaka postać? Dobry do expa. Dobry do pvp. Żeby szybko się nie nudziła. Może być trudna, ale żeby fajna :D Myślałem nad bodym, mentalem, wp (z tym że build to ostrze, strach, palec, rozpro i wir) lub smok :D To chyba tyle.          Pozdrawiam, Rumun :P

Opublikowano

Witam, moim zdaniem na negrosie lub tbd ceny są dosyć niskie, co do postaci polecam mentala bardzo dobra postać do pvp i wcale nie taka łatwa wp strasznie nudny i monotonny. 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

1) Jaki serwer? NEGROS lub TBD na negrosie ludzi więcej, ale za to masz wyższe ceny co powoduję, że na niższym lvl jest trochę ciężej. Jeżeli chodzi o boty to na TBD jest ich więcej, ale ten fakt nie wypływa zbytnio na rynek czy tez expowiska.

2) Jaka postać? Bodyy jest do wszystkiego trudności w nim tyle co uzbierać hajsy na KU, ale polecam wpeka do expa kosa, ale do pvp musisz go już wykuć.

Legenda
Opublikowano

1. TBD, ale osobiście polecam Metin2.SG (dużo łatwiejszy global, ceny jak na starym dobrym PL'u, miła atmosfera, dużo ludzi, zakaz ksucia, co dzień event, również global)

2. Na start body by zarobić trochę. Potem możesz zrobić coś innego.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Opłaca się wracać lecz nie na TBD ani Negros

w tej chwili najlepszy serwer to Diumar gdzie gra najwięcej osób w całym PLu oraz ceny typu ebo+9 są banalnie niskie także jeśli zaczynać grę od 0 to właśnie na Diumar

Po drugie co weekend topowe gildie z Diumar prowadzą że sobą wojny i nie ma nudy :)

Opublikowano

Oczywiście TBD przedstawię Ci plusy:

-najnowszy serwer więc nowi gracze najprawdopodobniej wybiorą ten,

-najniższe ceny (kilka przykładów: medal konny 100-150k, Aura 1kk, Silne ciało 150-200k, Ostrze 450-500k, kamole 2,5-3kk, fms +0 (mix) 700-1kk, małż 300-350k,

-Przemiła administracja można sobie z nimi na luzie popisać i są praktycznie na każde nasze zawołanie, no i jedna GM'ka coś dla heteroseksualnych osób :)

-Wbrew pozorom jak każdy piszę, że jest dużo botów itd. to jest nie prawda wystarczy jedna wiadomość do GM i leci banki, odradzam też łowienia na FB administracja często przychodzi obok rybaka, pokazuje sie i sprawdza,

-Szansa na top'ke, mnie zawsze odpychało to, że widzę 10-30+ graczy z lvl 105.

-Dużo miłych osób szybko można znaleźć paczkę do gry ;)

Więc zapraszam na TBD :)

Opublikowano

Z miejsca powiem że potrzebne ci będą yangi na start bo zacząć teraz to jest hard, do expa na 100% ci polecam WP, a co do pvp to wiadomo że ta postać jest średnia.KU to nie jest kosmos więc dasz radę , gorzej z eq tak jak mówiłem trzeba yangi , a jeśli chodzi o serwer to polecam [samos jinno], dość dużo sklepów,ludzi też dość dużo, ceny też nie najgorsze--> Zapraszam :)

Opublikowano

W przyszłym tygodniu będziesz miał dostepnego Wilkołaka to możesz nim spróbować swoich sił

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...