Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug z misją

lucyfer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ukończeniu misji spisek regeneratów do strażnika gadam że nie będę się opierał a ten mnie atakuje potem zabijam wszystkich i idę do kopalni i nie mam misji nikt nie ucieknie z kopalni. Sądzę że to przez to że wcześniej byłem w więzieniu tutaj ale bez misji spisek regeneratów. Proszę o odpowiedz albo jakiś kod na ukończenie albo kod na przyjęcie tej misji.

Opublikowano

Po ukończeniu misji spisek regeneratów do strażnika gadam że nie będę się opierał a ten mnie atakuje potem zabijam wszystkich i idę do kopalni i nie mam misji nikt nie ucieknie z kopalni. Sądzę że to przez to że wcześniej byłem w więzieniu tutaj ale bez misji spisek regeneratów. Proszę o odpowiedz albo jakiś kod na ukończenie albo kod na przyjęcie tej misji.

No cóż, skyrim to skyrim więc taki bug prawdopodobnie zdarzył się bez przyczyny. 

a) wczytaj jakiś zapis

b ) użyj komendy setstage ms02 10. Tzn. jak wchodzisz do tej kapliczki, powinien zagadać do ciebie strażnik. Nie odpowiadasz mu ani nie zamykasz dialogu, tylko w konsoli właśnie to wpisujesz. Strzelam że zadziała.

Opublikowano

A nie możesz użyć TGM wyjść sobie normalnie przy TCL z więzienia potem 

pobiegać w okolicy miasta i może za kilka dni pojawi się koleś który zaproponuje 

ci "zapłać mi a ja oczyszczę cię z win" tzn. łowca głów...

miałem to samo :)

ścigali mnie i ścigali...

dobrze że mieli pieniądze bo przynajmniej mojego czasu nie marnowali...

ahh jak mroczne bractwo... jak ktoś cie nie lubi to może oznaczać tylko jedno...

więcej zarobisz na trupach xD

Proponuję ci włączyć sobie TGM ( aby cie nie zabili po drodze )

potem TCL abyś mógł wyjść z więzienia potem wystarczy ci zabić strażników

i wybrać szybką podróż gdzie kolwiek... po kilku dniach pojawi się łowca głów

zapłać mu i będzie wszystko OK !... łowca głów to jedyne wyjście jeśli strażnicy

nie chcą brać hajsów od gildii złodziei ani nie ma opcji zapłacenia grzywny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...