Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam już jeden serwer z podobną domeną o nazwie EASYHC.pl więc niezbyt oryginalna nazwa wręcz przypominająca ściągniętą. Także opis nic mi nie mówi o serwerze.

Opublikowano

Zapowiedź na dobrą sprawę nic nie mowi o serwerze i sposobie rozgrywki. Rozwińcie ją jakoś.

Oczywiście powiększymy sam plakat z różnymi opisami jeszcze dzisiaj.

Znam już jeden serwer z podobną domeną o nazwie EASYHC.pl więc niezbyt oryginalna nazwa wręcz przypominająca ściągniętą. Także opis nic mi nie mówi o serwerze.

Jak bym był moderatorem, to bym zrobił "xxx" przy tej domenie co napisałem, bo to jest reklama :c Ale sama MCEASYHC.PL Nie ściąga nazwy. Co z tego, że jest taki serwer, o podanej domenie co napisałeś? Tam nie ma "MC" w mojej jest. :D

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

@M4JST3R

Dodaj grafikę, w której nie ma adresu TeamSpeak'a - 1h.

Ślepy? Zaraz będzie!

P.S = Wkurzają mnie tacy, którzy nie czytają: tytułu, grafiki. Jeśli był byś inteligentną osobą, byś wywnioskował to, że ten fajny przedrostek [ZAPOWIEDŹ] oznacza to, że jest to zapowiedź. Tak? Więc nie potrzebnie robisz zamieszanie i nabijasz posty.

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Refresh

- Ważna Informacja! Oficjalne otwarcie Serwera prawd. 29 listopada - 5 grudzień. Chcemy wszystko dopracować, aby start nie okazał się jakimś FAILem, tak jak III edycja xD.

- Dokładną datę otwarcia, podamy w Czwartek (27.11) lub Piątek (28.11)!

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Refresh (20 minut przed 24h, proszę o nie dawanie mi % ;c)

- Data otwarcia: 5 GRUDNIA, godzina 18:00!

I Like OzZy,

I Like Cake!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...