Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M16A2+3 i SCAR-L+3

J@4kiop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to ceny xD, przecież tych  broni nie da się kupić (chyba że o czymś nie wiem), jedyna opcja aby je nabyć, to kupno konta, ale to już sprawa indywidualna kto za ile sprzeda.

Opublikowano

Nie opłaca się inwestować jakichkolwiek pieniędzy w grę, która niedługo upadnie.

Nie odbiegając od tematu, musisz kupić konto z taką bronią, jak napisał kolega wyżej.

Opublikowano

Jak to ceny xD, przecież tych  broni nie da się kupić (chyba że o czymś nie wiem), jedyna opcja aby je nabyć, to kupno konta, ale to już sprawa indywidualna kto za ile sprzeda.

Nie opłaca się inwestować jakichkolwiek pieniędzy w grę, która niedługo upadnie.

Nie odbiegając od tematu, musisz kupić konto z taką bronią, jak napisał kolega wyżej.

wiem że trzeba kupić konto nie sprecyzowałem pytania. Po ile chodza takie konta

i czy ktos ma na sell

Opublikowano

wiem że trzeba kupić konto nie sprecyzowałem pytania. Po ile chodza takie konta

i czy ktos ma na sell

Konta z bronią +3 są drogie, bardzo drogie. Na pewno więcej niż 100 kosztują. Trudno znaleźć takie konto na sprzedaż, ja bym szukał na innych, niepolskich forach takich ofert.

Opublikowano

Konta z bronią +3 są drogie, bardzo drogie. Na pewno więcej niż 100 kosztują. Trudno znaleźć takie konto na sprzedaż, ja bym szukał na innych, niepolskich forach takich ofert.

aha moge wydac max 500zl najlepiej gdyby byly abie te bronie

Opublikowano

nie opyla się kupować, nie warto chociaż by ze względy na te bronie co szukasz, poza tym aż tak dużej różnicy nie ma w zwykłym graniu chyba że chcesz tylko dla jakiś ważnych meczów klanowych, a po za tym wydwać tyle kasy na gre która kona z czasem? ( lepiej kup coś innego jakiegoś fpsa niż wydać te 500 na jedną grę)

b6b78815.png

Opublikowano

Nie wciskajcie mu bzdur , że za 3 miechy gra upadnie.... bo nie upadnie nawet za 10pln. Bedzie okazja kupuj konto z jakakolwiek bronią +3 , nawet mp7 +3 kosi w h*j... :) spoko 500 pln starczy napewno :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...