Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoHotKey skrypt na doubletap

lenek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam ogromna prosbe moglby mi ktos zrobic lub pomoc jak zmienic ten bind, chodzi o double tap dla tych co nie ogarniaj o co chodzi filmik - 

chodzi o to ze chcialem go uzyc do gry cod mw2 [ w filmiku mw1 (cod4)] gdyz poniewaz on mi pomaga ogolnie i ogar jest wiekszy i mam problem taki ze gdy wpisuje go w config jako 'bind MWHEELDOWN "weapnext;wait 2;weapnext"' on nie chodzi a gdy po wyjsciu z gry tego bindu NIE MA zapisanego ... tak dla tych ktorzy pomysla - moze idiota nie zapisal. Niestety ale musze uprzedzić ze jednak to zrobilem. Dodam ze gdy gralem na nie oryginalnej grze gdy wpissywalem go w config - dzialal. I moja prosba jest taka czy ktos moglby go zmienic tak aby on poprawnie dzialal lub poprostu 'wgral' skrypta na AHK i podal mi? z gory dziekuje :v

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

idź do działu gry bo z AutoIt to nie ma kompletnie nic wspólnego, jak widać z opisu mimo że zapiszesz konfigurację skryptu po zmianie, potem go nie wczytujesz by działał 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

no tak napisalem tutaj bo wywaje mi sie ze tuttaj jest dzial o jakis skryptach szczerze nie wiem co to to autoit poprostu napisalem tutaj bo jakis inny koels napisal tutaj w sprawie mw2 tez... o jakims skrypcie takze no a na tamtym dziale nie ma ogaru zbytio... a nie daloby sie cos zrobic z tym no tego skrypna na przyklad jakos przepisanego na tego AHK?

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

jak widać pojęcia ty o pisani czy budowie skryptów nie masz kompletnie.

prawdę mówiąc tego typu skrypty są tylko SKRYPTAMI napisanymi we własnym języku skryptu i sposobie zapisu. poza nazwą skrypty nie mają NIC WSPÓLNEGO

czyli spadówa do działu gry i tam nudź o wyjaśnienie problemu nie związanego ze skryptami AutoIt kompletnie

<EOT>

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...